Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Erdoğan, Zafer Partisi’ne oy verecek”

“Erdoğan, Zafer Partisi’ne oy verecek”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriyeli sorunu hakkında, “Türkiye'yi 'Suriyelileştirerek' çökertme hesaplarını hep birlikte bozacağız” ifadeleri sonrası, Suriyelileri gönderme politikası ile bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Ne içtiğini bir öğrensem” diyerek Erdoğan’a yüklendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Erdoğan, Zafer Partisi’ne oy verecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi açılış töreninde yaptığı konuşmada ‘Suriyelileştirme’ ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan’ın sözlerini sosyal medya hesabı Twitter hesabından değerlendiren Zafer Partisi Genel Bakanı Ümit Özdağ, “Ne içtiğini bir öğrensem” paylaşımında bulundu.

Adsız-27

“SAMİMİ VE DOĞRU DEĞİL”

Zafer Partisi Antalya 2. sıra Milletvekili Adayı Yaşar Kökçe, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Suriyeli’ söylemi sonrası konuyu mizahi bir dille ele alarak “Recep Tayyip Erdoğan’ın, Zafer Partisi’ne ve Sinan Oğan’a oy vermeyi düşünmesidir. Erdoğan oyunun rengini açıkladı. Erdoğan aylar önce Suriyelileri geri göndermeyeceğiz diyordu. Anket sonuçlarına bakına oy kaybını gördü ve böyle bir söylemde bulundu. Halk bizim söylediğimizin yanında duruyor, Erdoğan da bunu görüyor. Erdoğan’ın bu söylemi samimi olmayan bir söylem” dedi.

“ÇOK SAYIDA ATATÜRK DÜŞMANI VEKİL OLACAK”

Yaşar Kökçe, “AKP’nin tekrar iktidar olması durumunda Suriyelilerin gönderilmesine ilişkin herhangi bir adım atılmayacak. Sadece Erdoğan değil Millet İttifakı da bunu dile getiriyor ama Suriyelileri gönderecek tek parti Zafer Partisi’dir. Bu söylemlerin uygulanabilirliği yok, tek uygulanabilir yöntemi biz söylüyoruz. Gönüllü gidişten bahsediyorlar, gönüllü olanlar şu an da gidebiliyor. Çok fazla Suriyeliye vatandaşlık verildi bu da çok ciddi bir durum. Bu Suriyelilerin bir kısmı oy da kullanabilecek. Millet İttifakı İstanbul seçimlerinde bunu yaşadı. Küçük bir oy farkı ile seçim kazandı. Millet İttifakı’nın bunun üzerinde durması gerek. İki taraf da aynı dizayn edilmiş durumda, planlanan Atatürk düşmanı vekillerin Meclis’e yerleştirilmesi durumunda Meclis’te çok sayıda Atatürk düşmanı vekil olacak. Asıl önemli olan konulardan birisi de bu. Bu konuyu konuşmak gerek” diye konuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halk otobüsünde çanta değil çocuğu unuttular

Halk otobüsünde çanta değil çocuğu unuttular