Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Erdoğan talimatını verdi! İşte basına sızan 4 aşamalı plan

Erdoğan talimatını verdi! İşte basına sızan 4 aşamalı plan

AKP 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek. İstek ve talepler listelenecek ve raporlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan talimatını verdi! İşte basına sızan 4 aşamalı plan

Edinilen bilgiye göre, AKP gelecek yıl yapılacak yerel seçimler için yol haritası belirledi. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra parti yöneticilerine rehavete kapılmaması yönünde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarının başlaması için start verdi. Bu iddiaya göre AKP, yerel seçim için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek.

RAPORLAR ERDOĞAN'A

4 aşamalı 922 ilçe, 32 bin 260 mahallede seçmenin nabzı tutulacak. Yurttaşın istek ve talepleri listeleniyor. Hazırlanan raporlar toplantılarda Erdoğan'a sululacak.

EN ÇOK OY ALINAN İL VE İLÇELERE

Aktardığı bilgilere göre, AKP yerel seçime 4 aşamalı planla ilerleyecek. İlk aşamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretleri sayısını artıracak, en çok oy alınan il ve ilçelere ziyaret sıklaşacak. Erdoğan'ın 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesi beklenecek.

KABİNE ÜYELERİ SAHADA

İkinci aşamada yürütülecek çalışma da şehir buluşmalarına ağırlık verilecek. Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri de sahaya inecek. Şehirlerde sorunlar dinlenip not edilecek. Yurttaş dinlenecek.

KIRSALDA YOĞUN ÇALIŞMA

Üçüncü aşamada yürütülecek çalışmada milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri aktif çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.

DEPREM BÖLGESİ’NE ÖZEL ÇALIŞMA PLANI

Dördüncü aşamada yürütülecek çalışmada ise deprem bölgesine yönelik olacak. Depremzedeler için özel çalışma yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan konut projelerinin teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri alınacak, sonuca bağlanacak.

Süleyman Gezici

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BİRÇOK İLDE DENİZE GİRİŞLER YASAKLANDI

BİRÇOK İLDE DENİZE GİRİŞLER YASAKLANDI