Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Eleştirmek size düşmez”

“Eleştirmek size düşmez”

“Milli omurgasız” suçlamasına  cevap veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Milliyetçilik yapacaksak benim milliyetçiliğimi kimse tartışamaz. Ben şehit torunuyum” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Eleştirmek size düşmez”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Antalya’da, Rus uyruklu kişilerin yoğun olduğu bölgeye Rusça yazılı afişin otobüs duraklarına asılması sebebiyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile sosyal medya üzerinden tartıştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi de buna karşı Rus uyruklu kişilerin yoğun olduğu bölgelerdeki otobüs duraklarına, Rusça bilgilendirme tabelaları astı. Tabelalarla Rusça otobüs hareket saatleri, belediyeye ulaşılabilecek numaralar ve mobil uygulama bilgilerine yer verildi. Muhittin Böcek isminin de Rusça yazıldığı görüldü.

“MİLLİ OMURGASIZLIK”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aferin Muhitin Böcek. Milli omurgasızlık nasıl olur gösterdin. İktidarı ile muhalefeti ile düzen Partileri Türk milli kimliğini ve Türk Milleti’nin menfaatlerini temsil etmiyorlar” ifadelerini kullandı.

910261-1769250437

“MİLLİYETÇİLİĞİMİ ELEŞTİRMEK SİZE DÜŞMEZ”

Muhittin Böcek ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “25 milyonun ziyaret ettiği turizm başkenti Antalya’mızda savaş mağduru misafirlerimize yardım için yaptığımız Rusça bilgilendirmeyi millilik adı altında eleştirmenizi kınıyorum. Milliyetçiliğimi sizin için bile kullanmayacağım bir kelimeyle eleştirmek size düşmez Sayın Ümit Özdağ” şeklinde cevap verdi.

MuhittinBöcek_20200729113706

“MÜLTECİ DEĞİL İKAMETGAH ALMIŞ KİŞİ”

Sosyal medyada gerçekleşen tartışmanın ardından bir televizyon kanalına canlı bağlanan Başkan Muhittin Böcek, “Otobüsüm nerede projesi adı altında burada ikametgâh yerlerine ulaşılmasıyla ilgili Ulaşım Dairesi’nin hazırladığı bir afiş. Ben de bunu bir ay önce kaldırttım. Çalışma arkadaşlarıma kızdım, Muhittin Böcek’in Rusya yazılmasına karşı geldiğimi için.  O zaman Sayın Özdağ yoktu. Ama biz Antalya’da turizmle ilgili 275 bin çalışanımız var. Bu bir zincirdir. Bütün vatandaşlarımızın buradan ekmek yediğini herkes bilir. Burada iyi niyetle yapılmış bir konuyu, ‘Mülteci değil bunlar ikametgâh almış’ diyerek devletle bizim görevimizi karıştırmalarından dolayı son derece üzüldüm. Rusya’da Moskova’da Türk-Antalya mutfağını görebilirsiniz; Almanya’ya gittiğinizde de Türk ismini gururla taşıyan insanlarımız vardır. Burada milliyetçilik yapacaksak benim milliyetçiliğimi kimse tartışamaz. Ben şehit torunuyum” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”