Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Deniz Baykal mezarı başında anıldı

Deniz Baykal mezarı başında anıldı

Geçtiğimiz yıl 11 Şubat'ta hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi 4. Genel Başkanı Deniz Baykal, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Baykal mezarı başında anıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 4. Genel Başkanı ve Antalya eski Milletvekili Deniz Baykal, ölümünün 1. yılında Devlet Mezarlığı'ndaki mezarı başında anıldı. 

Deniz Baykal Mezarı Başında Anıldı

Anma töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Deniz Baykal’ın oğlu Ataç Baykal, CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Deniz Baykal Mezarı Başında Anıldı

[article id="7739" color="bg-danger"][/article]

Özgür Özel, Mezarı Başında İktidar Sözü Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devlet Mezarlığı'nda düzenlenen Deniz Baykal'ı anma törenine katıldı. Özel burada açıklamalarda bulundu. 

Deniz Baykal Mezarı Başında Anıldı

CHP Lideri Özel yaptığı açıklamada, 'Kendisini rahmetle ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 35 yaşında milletvekili olmuş, 36 yaşında Maliye Bakanı olmuş, 40 yaşında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olmuş. Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda beni sahneye alıp, 'Manisalılar ona bakınca ben 35 sene önceki Deniz Baykal'ı görüyorum, 35 yıl önce bakan olan Deniz Baykal'ı görüyorum. Özgür de bugün 35 yaşında' dedi. Deniz Baykal'ın bakanlığının üzerinden 50 sene, bu sözü söylemesinin üzerinden 18 yıl geçti. Ondan sonra Manisa'da bir esnaf lokantasında yemek yedik, çay içtikten sonra 'Sayın genel Başkanım kalkalım mı?' diye sorduğumda; 'Bak yarın öbür gün sen de bu görevlere geleceksin. Akşam yemeğinden erken kalk seni ağırlayanlar rahat etsin. Öğle yemeğinden en son kalk', eliyle gösterdi dışarıda daha yeni yemek verilen korumalara vardı, 'Sana eşlik edenleri aç bırakmayasın' dedi. Geçen gün bir öğle yamaeğinden kalkmaya davrandığımda arkaya baktım, daha çorbasını içen korumalar vardı. Deniz Baykal bir siyasetçi nasıl yetiştirilir, nasıl ön görülü olunur her açıdasn hayatımda iz bırakan birisidir. Bugün huzuruna partimnin genel başkanı olarak varmış olmak hem büyük bir onur, hem omuzlarımda büyük bir yük. Çünkü siyasette vefa tartışmaları yapılıyor. Bir partinin önceki başkana vefa gösterecekseniz bunun bir yolu var. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini de, Deniz Baykal'ın Partisi'ni de, Ecevit'in ve Kılıçdaroğlu'nun partisini de iktidar yaptığımızda önceki genel başkanlarımıza vefa göstermiş olacağız. Mezarı başında buna söz veriyoruz. Partimizde önemli görevlerde bulunmuş, bana da emeği olan Sayın Muharrem İnce'ye ve örgütüne de burada bizimle oldukları için teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
 

CHP Taziye Mesajı Yayınladı

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) sosyal medya hesaplarından yayınlanan taziye mesajında, 'Ömrünü adadığı partimize örnek bir siyasi mücadeleyi miras bırakan, önceki dönem Genel Başkanımız, devlet insanı, kıymetli büyüğümüz Deniz Baykal'ı aramızdan ayrılışının 1. yıl dönümünde saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz.' denildi.

Deniz Baykal Mezarı Başında Anıldı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Uludağ Eteklerinde Meydana Gelen Yangın Kısa Süreli Korkuya Sebep Oldu

Bursa'da Uludağ Eteklerinde Meydana Gelen Yangın Kısa Süreli Korkuya Sebep Oldu