Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP Milletvekili Tahtasız'dan Emeklilere Destek Kanun Teklifi

CHP Milletvekili Tahtasız'dan Emeklilere Destek Kanun Teklifi

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız, emekliler arasındaki maaş adaletsizliklerine çözüm getirecek bir kanun teklifi sundu. Teklifin yasalaşması halinde, milyonlarca emekli olumlu etkilenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Milletvekili Tahtasız'dan Emeklilere Destek Kanun Teklifi
KAYNAK: ANKA

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, emekliler arasındaki maaş adaletsizliklerinin giderilmesi için harekete geçti. Kanun teklifi, emeklilerin almakta olduğu maaşlardaki uçurumları azaltmayı amaçlıyor.

İntibak Mağdurlarına Müjde

Kanun teklifinin yasalaşması durumunda, 2000 yılı sonrasında emekli olan milyonlarca kişiye olumlu etkileri olacak. Özellikle 2000 yılı sonrası emekli olanların intibak sorunlarına çözüm getirilerek, maaşlardaki adaletsizliklerin giderilmesi hedefleniyor.

Emeklilerin Yaşam Standartlarına Dair Çağrı

Tahtasız, Türkiye'deki emeklilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi gerektiğini vurguladı. Günümüz ekonomik koşullarında emeklilerin aldıkları maaşların yetersiz olduğunu belirten Tahtasız, emeklilerin insanca yaşayabilmeleri için adımlar atılması gerektiğini ifade etti.

Emekli Aylıklarının Düşmesine Son

Kanun teklifi ile 2008 sonrası emekli olanların aylıklarının düşmesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Bu düzenlemeyle, emekli aylıklarının daha adil bir şekilde belirlenmesi ve emeklilerin hak ettikleri maaşları almaları sağlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da mahkemeden satılık 127 m² daire

Alanya'da mahkemeden satılık 127 m² daire