Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Bu yoldan dönüş yok”

“Bu yoldan dönüş yok”

Bilgehan Keskin’in moderatörlüğünü gerçekleştirdiği, Av. İsa Çelik’in yorumladığı Koza TV’de yayınlanan  Hukuk ve Gündem programının 18 Kasım Cuma günkü konuğu İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı oldu. Milletvekili Subaşı, güçlendirilmiş parlamenter sistemin neler getireceği ve seçim takvimi hakkında bilgi verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Bu yoldan dönüş yok”

Bilgehan Keskin’in ‘Seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti’den Cumhur İttifakı’na geçiş olabilir şeklindeki yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz’ sorusuna cevap veren Hasan Subaşı, “Bu yoldan dönüş olmaz. Pek alt yapı kültürüne alışık değiliz. Ama ilk defa alt yapı hazırlığıyla birlikte gidiliyor. Nasıl bir yol haritası, nasıl bir yol izleniyor, nasıl bir hukuk sistemi, ekonomik olarak topluma neler vaat edilebilir, bunun hazırlıkları yapılıyor. Ben çok seçime girdim. Vakit de daha normal seyrinde gidiyor. Fakat güzel bir altyapı oluşuyor. Ortak aday çıktığı zaman rahatlıkla yol haritasını ortaya koyabileceğiz” dedi.

ORTAK ADAYLA SÜREÇ BAŞLAR

“28 Kasım’da açıklanacak olan güçlendirilmiş parlamenter sisteme ilişkin anayasa metni mi?”  sorusuna ise Hasan Subaşı şu yanıtı verdi: “ Anayasayla ilgili ipuçları ortaya çıkacaktır. Ortak adaylıkla ilgili süreç başlar diye düşünüyorum. Ama sonuçlanması ya da adayın açıklanması belki de seçim takviminin tam belli olmasıyla mümkün olabilir. Ona belki de birkaç ay zaman verilebilir. Yılbaşını bulabilir. Daha da gecikileceğini zannetmiyorum” dedi.

Buse YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“En davalık ülkeyiz”

“En davalık ülkeyiz”