Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset BİNALİ YILDIRIM'DAN EKONOMİ YORUMU

BİNALİ YILDIRIM'DAN EKONOMİ YORUMU

AKP 2023 Şehir Buluşmaları'na katılan AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmiş bir ülke olduğunu vurgulayarak, "Gerçekleştiremediklerimizi yeni yüzyılda hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BİNALİ YILDIRIM'DAN EKONOMİ YORUMU

Antalya Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2023 Şehir Buluşmaları programına; AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AKP Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve Tuba Vural Çokal, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Antalya AKP Milletvekili İbrahim Ethem Taş gibi isimler katıldı. Ayrıca toplantıya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Binali Yıldırım, Türkiye'ye yönelik ilginin artık büyük olduğunu, herkesin Türkiye'den ve Recep Tayyip Erdoğan'dan beklenti içinde olduğunu belirtti ve bu durumun hem gurur verici hem de büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti. Yerel seçimlerle bu sorumluluğunun yerine getirileceğini vurguladı. Ayrıca, gelecek yüzyılda gerçekleştiremediklerini gerçekleştireceklerini ifade etti. Hizmetin sözde olmadığını, AKP'nin hizmet odaklı bir hareket olduğunu ve bu hizmeti sürdüreceklerini dile getirdi. Mayıs seçimlerinde son kozlarını kullananların, Türkiye'de iktidar değişikliği istediklerini ancak bu kararın halk tarafından kabul görmediğini söyledi. Türkiye'nin kararlı ve istikrarlı yönetime ihtiyacı olduğunu vurguladı ve bunun liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti.

HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Türkiye'nin büyük bir ekonomi olduğunu vurgulayan Yıldırım, 20 yılda ülkenin kalkınması, altyapısı ve üstyapısıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girdiğini belirtti. Kendi döneminde gerçekleştirdiği ulaşım projeleri ve altyapı yatırımlarını anlattı. Türkiye'nin bu başarısının iç ve dış mücadelelerle gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca, 2007'den itibaren Cumhurbaşkanı seçimini halkın yapmasının yolunu açtıklarını belirtti.

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Binali Yıldırım, yerel yönetimlerde hizmet ve gönül belediyeciliğinin önemine vurgu yaptı. Antalya gibi üretimin ve ekonomik değer yaratmanın önemli olduğu bir şehirde de güçlerini göstermeye devam edeceklerini belirtti. AKP'nin 22 yıldır kesintisiz iktidarda olduğunu ve bu süre zarfında ülkenin önemli değişimler geçirdiğini ifade etti.

Programın sonunda AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, partinin 22 yıllık geçmişini gurur ve onurla anarak, liderleri Recep Tayyip Erdoğan'ın ardında koşmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, AKP'nin yerel seçimlerde de birinci parti olacaklarına inandıklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını ifade etti.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEMUR VE MEMUR EMEKLİLERİ İÇİN KONUŞTU

MEMUR VE MEMUR EMEKLİLERİ İÇİN KONUŞTU