Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun CHP'den İstifa Etti

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun CHP'den İstifa Etti

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) mensup olan tek belediye başkanı Ramis Uzun, partisinden 31 Mart'taki yerel seçimlerde aday gösterilmemesi üzerine istifa ettiğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun CHP'den İstifa Etti

Beşikdüzü'nde 2019 yerel seçimlerinde yüzde 61 oy alarak belediye başkanlığı görevine getirilen Uzun, göreve geldiğinde belediyenin 118 milyon TL borçla Türkiye genelinde en borçlu belediye olduğunu belirtti. İlk üç yıl içinde büyük zorluklar yaşadıklarını ifade eden Uzun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi ve diğer belediyelerin destekleriyle hizmetlerine devam ettiklerini vurguladı.

Ramis Uzun (2)

Atama Yapıldı

Ancak, Ramis Uzun, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den aday adayı olduğunu ancak genel merkezin ön seçim ve memnuniyet araştırması yapma kararına rağmen kendisine bilgi verilmeden atama yapıldığını belirtti. Uzun, il ve ilçe örgütünün dayatmasıyla ve kamuoyu araştırması yapılmadan atanan adayın sadece üye yüzdesinin yüzde 35 olduğunu ve geri kalan üyelerin kabul etmediği bir kişi olduğunu ifade etti.

Ramis Uzun (1)

CHP Üyeliğinden İstifa Etti

Ramis Uzun, bu durumu haksızlık olarak nitelendirerek, "Üyelerimize ve halkımıza yapılan en büyük saygısızlıktır. Şahsıma, üyelerimize ve halkımıza kurulan bir komplodur. Kabul edilemez." diyerek CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyasporlu Sagiv Jehezkel'den Skandal Gol Sevinci!

Antalyasporlu Sagiv Jehezkel'den Skandal Gol Sevinci!