Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Aykut Kaya 6 Aylık Faliyetlerini Anlattı

Aykut Kaya 6 Aylık Faliyetlerini Anlattı

İyi Parti Antalya milletvekili Aykut Kaya, 6 aylık faaliyeti ile ilgili, hazırladığı 13 sayfa raporu basınla ve partilileri ile paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aykut Kaya 6 Aylık Faliyetlerini Anlattı
MUHABİR: Cengiz Savaşeri

Hafta sonu olmasına rağmen, Antalya merkezden ve çevre ilçelerden gelen partililerin salonu doldurduğu, birçok katılımcının ayakta kaldığı gözlerden kaçmadı. Yaptığı çalışmalar ile ve TBMM deki kanun teklifleri ve kürsü konuşmaları ile partililerin takdirini toplayan Aykut Kaya için, hazır bulunanlar tarafından ‘yüz akımız’ yorumları yapıldı. 

Faaliyetlerini 3 ana başlıkta toplayan Aykut Kaya, devlet memurları kanununda değişiklik yapılması, avukatların özlük haklarını düzenleyen kanun ve kararnamelerde değişiklik yapılması, Hıfzıssıhha kanununda değişiklik yapılması, sosyal sigortalar ve genel sağlık sigortası kanununda değişiklik yapılmasına dair ve turizm meslek birliği kanunu teklifi olmak üzere gündeme getirdiği kanun tekliflerini anlattı.

Aykut Kaya 6 Aylık Faliyetlerini Anlattı

TBMM ye sunduğu 50 adet yazılı soru önergesini sıralayan vekil Kaya, Antalya-Alanya ve Alanya Silifke otoyol projesi gibi, orman yangınlarının önlenmesi projesi gibi, Gazipaşa’nın gelişmesinde gerekli olan projelerin tamamlanması ile ilgili, Manavgat devlet hastanesi ile ilgili, yaylalardaki altyapı eksikliği ile ilgili, boş bırakılan konutlardan vergi alınması ile ilgili, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili, kamu hastaneleri ile ilgili, staj ve çıraklık sigortası sorunları ile ilgili olarak, Antalya’da hayati önem taşıyan konuları araştırıp dile getirdiği için, partililer tarafından sık sık alkışlandı. 

Aykut Kaya 6 Aylık Faliyetlerini Anlattı

Su kaynaklarının korunması, esnaf ve sanatkarların sorunları, üreticilerin ve tüccarların yaşadıkları zorlukları, barınma sorunları ve madde bağımlılığıyla mücadele konusunda, ülkemize gelen yabancılardan şehir vergisi olarak ek ücret alınması gibi 10 adet meclis araştırma önergelerini de sıralayan Aykut Kaya, sunumu sonrası, partililerin fikir ve önerilerini de dinledi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro detayları ortaya çıktı

Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro detayları ortaya çıktı