Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset AKP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

AKP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün akşam Ülke TV- Kanal 7 ortak yayınına katılmıştı. Erdoğan, yayın sırasında rahatsızlanmış ve canlı yayına bir süre ara verilmişti. Aranın ardından Erdoğan, 14 Mayıs seçim kampanyası çalışmaları esnasında midesini üşüttüğünü belirtmişti. Erdoğan’ın bugünkü Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katılmıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Erdoğan’ın bugün yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali Töreni’ne online katılacağını ve Mersin mitinginin ertelendiğini duyurdu. Kandemir’in bu akşam Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır.”

bb8ba884-81c2-4d57-a35a-7c1673197a91-w

bb82139d-0b93-4325-9122-e829b0f5ad1b-w

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan kalp krizi mi geçirdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kalp krizi mi geçirdi?