Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Sağlık Tıp dünyası şokta! 80 yıl boyunca beyninde iğneyle yaşamış

Tıp dünyası şokta! 80 yıl boyunca beyninde iğneyle yaşamış

Rusya'nın doğusundaki yaşlı bir kadının, beyninde 3 cm uzunluğunda bir iğne ile 80 yıl boyunca yaşadığı, doktorların tarafından ortaya çıkarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tıp dünyası şokta! 80 yıl boyunca beyninde iğneyle yaşamış
KAYNAK: Haber Merkezi

Rusya'nın doğusundaki bir 80 yaşındaki kadının beyninde 3 cm uzunluğunda bir iğne taşıdığı, bu ilginç durumun doktorlar tarafından keşfedildiği ortaya çıktı. Kadının bu olaya nasıl maruz kaldığı ise dikkat çekici bir hikayeye dayanıyor.

TIP DÜNYASINI ŞOK EDEN KADIN

Sakhalin bölgesi sağlık yetkilileri, kadının ebeveynleri tarafından gerçekleştirilen başarısız bir çocuk düşürme girişimi sonucu bu durumun ortaya çıkmış olabileceğini düşünüyor. Bu trajik dönemde Sovyetler Birliği'nde gıda kıtlığı yaygınken, birçok insan zorlu ekonomik koşullar altında yaşıyordu.

Sağlık departmanı yetkilileri, "İğne sol parietal lobuna girdi, ancak amaçlanan etkiyi yaratmadı; kız hayatta kaldı" dedi. Hastanın şaşırtıcı bir şekilde iğnenin neden olduğu bir baş ağrısından veya başka bir sağlık sorunundan şikayet etmediği belirtildi. Durumu şu an ilgili bir doktor tarafından yakından izleniyor.

Bu olay, geçmişin zorlu koşullarının insanların yaşamlarına nasıl etki edebileceğini gösteren bir örnek olarak dikkat çekiyor. Savaş zamanı yiyecek bulmak zor olduğunda, bazı aileler çocuklarını korumak için çareler aramış olabilirler. Bu olay ayrıca tıbbi bir ilgi odağı haline gelmiş durumda ve kadının sağlık durumu doktorlar tarafından titizlikle takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ev sahibi kiracı krizi bitmiyor! Kriz artık can alıyor

Ev sahibi kiracı krizi bitmiyor! Kriz artık can alıyor