Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Sağlık ocağını basan hasta ve hasta yakınları 3 doktoru darp etti

Sağlık ocağını basan hasta ve hasta yakınları 3 doktoru darp etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir aile sağlığı merkezine gelen hasta ve hasta yakınları, 3 doktoru darp etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Süleyman Gezici

Olay, saat 14.00 sıralarında Körfez Fatih Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Hasta ve hasta yakını olduğu iddia edilen bir grup, henüz bilinmeyen bir nedenle sağlık merkezini bastı. Sağlık merkezinde bulunan 3 doktoru darp eden grup, çevreye de zarar verdi. Vatandaşların araya girmesine rağmen şiddetine devam eden saldırganlar, bir doktorun boğazını sıkarak boğmaya kalktı. Boğulma tehlikesi geçiren doktor yere yığılarak bayıldı. Büyük korku ve paniğin hakim olduğu olayda bir doktorun da eli kırıldı.

Doktorlar yaralandı, saldırganlar yakalandı

A.M.K., S.E., Y.S. isimli 3 doktor, olay sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaya karışan şahıslar ise vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Görüntülere yansıdı

Doktorların darp edildiği olay, saniye saniye vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganlar doktorları tekme tokat dövüyor, çevreye zarar veriyor.

Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kocaeli'nde bir aile hekimliği merkezinde 3 hekim arkadaşımız darp edildi. Olayın failleri emniyet güçlerimizce yakalandı. Sağlık çalışanlarına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Şiddeti uygulayanlara en ağır cezayı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Doğan Hızlan Kütüphanesi kitapseverlerin noktası

Antalya Doğan Hızlan Kütüphanesi kitapseverlerin noktası