Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kepez’de sağlığın temeli atıldı!

Kepez’de sağlığın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve hayırsever Evren Ari işbirliğiyle yapılacak olan Sağlıklı Hayat Merkezi ve 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli törenle atıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de sağlığın temeli atıldı!
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Kepez Belediyesi ve hayırsever Evren Ari işbirliğiyle yapılacak olan Sağlıklı Hayat Merkezi ve 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, törende yaptığı konuşmada, Kepez’in son 15 yılda sağlık yatırımları konusunda hızlı bir trend yakaladığını belirtti.

Kepez’in Sağlık Yatırımları

Başkan Tütüncü, 2009’da Kepez’de hiç hastane olmadığını, bugün ise 4 özel girişim olmak üzere toplamda 15 hastane ve kamu sağlık kuruluşunun bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, Kepez Belediyesi’nin 15 yıl içinde 37 aile sağlığı merkezi yaptığını ve 4 aile sağlığı merkezinin yapımının halen devam ettiğini belirtti. Temeli atılan merkezle birlikte, dönem sonunda toplamda 42 aile sağlığı merkezi tamamlanmış olacak.

Yeni Sağlık Tesisleri

Kepez Belediyesi ve Evar İnşaat firması işbirliğiyle yapılacak olan sağlık tesisinin yüzde 50’sini Evar İnşaat, yüzde 50’sini de Kepez Belediyesi üstlenecek. İçerisinde KETEM’in de hizmet vereceği Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) ile 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi (ASM) binası, Kepez’e ve Antalya’ya kazandırılacak.

Belediyelerin Rolü

Başkan Tütüncü, belediyelerin hizmet üretilecek yerler olduğunu ve makamların kalıcı olduğunu, önemli olanın güzel bir iz bırakabilmek olduğunu belirtti. Kepez Sağlıklı Hayat Merkezi ve 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi temel atma töreninde konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin de, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyasporlu Naldo’nun Oğlunu Öldüren Sürücüye İstenen Cezası Belli Oldu

Antalyasporlu Naldo’nun Oğlunu Öldüren Sürücüye İstenen Cezası Belli Oldu