Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kadın hasta için ambulans helikopter havalandı

Kadın hasta için ambulans helikopter havalandı

Van'da olumsuz hava şartları nedeniyle karayoluyla hastaneye taşınamayan kadın hasta, ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadın hasta için ambulans helikopter havalandı
KAYNAK: İHA

Van'ın Çaldıran ilçesinde yaşanan acil bir durumda, baş dönmesi, bulantı ve kusma şikayeti olan 31 yaşındaki bir kadın hasta, olumsuz hava şartları nedeniyle karayoluyla hastaneye ulaştırılamadı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından devreye sokulan ambulans helikopter, kısa sürede bölgeye ulaştı ve hasta kadını Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne sevk etti.

Olumsuz Hava Şartlarına Rağmen Hızlı Müdahale

Çaldıran ilçesine bağlı Toprakseven Mahallesi'nde yaşanan olayda, hasta kadının acil durumu karşısında hava muhalefeti nedeniyle karayoluyla hastaneye ulaştırılamaması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü, bölgeye ambulans helikopter sevk etti. Hava şartlarına rağmen hızlı bir şekilde bölgeye ulaşan ambulans helikopter, hasta kadını Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne taşıyarak zamanında müdahale imkanı sağladı.

Acil Ambulans Helikopter Hizmetiyle Can Kurtarıcı Operasyonlar Devam Ediyor

Çaldıran ilçesindeki bu olay, İl Sağlık Müdürlüğü'nün olumsuz hava koşullarında bile acil durum müdahalelerini sürdürdüğünü gösteriyor. Hasta naklinde ambulans helikopter kullanımı, bölgedeki ulaşılması zor yerlere hızlı ve etkili müdahale imkanı sunarak yaşamsal önem taşıyor.

Hastanın Hızlı Sevki İle Sağlık Mücadelesi

Acil durumda başvuran hasta, ambulans helikopterle Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne hızlı bir şekilde sevk edildi. Havanın olumsuz etkilerine rağmen başarılı bir operasyonla hastanın sağlık mücadelesi başlamış oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Trabzonspor Maç Sonucu! Önemli Dakikalar

Gençlerbirliği Trabzonspor Maç Sonucu! Önemli Dakikalar