Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Yunus Başaran öz geçmişini paylaştı

Yunus Başaran öz geçmişini paylaştı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya 1’inci sıradan aday olan Yunus Başaran’ın öz geçmişi merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yunus Başaran öz geçmişini paylaştı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Adayı Barış Atay Mengüllüoğlu’nun, Gezi tutuklusu Avukat Şerafettin Can Atalay’a sırasını verip Hatay yerine Antalya 2’inci sıradan aday olması üzerine, seçmenlerce Antalya 1’inci sıra Milletvekili Adayı Yunus Başaran’ın kim olduğu merak edildi. Bir takipçisinin Başaran’a “Sizi bizleri başarıyla mecliste temsil eden bir vekilin önünde aday gösteren özellikleriniz nelerdir?” sorusunu yöneltmesinin ardından Barış Atay, paylaşımı alıntılayarak “Şüphe edilmez devrimciliğidir, yoldaşlığıdır, halk için verdiği mücadeledir, bir işçi olmasıdır. Hepimizin hakkını sonuna kadar savunacağına olan inancımızdır. Yunus Başaran Türkiye İşçi Partisi’nin savunduğu her şeydir. Biz sonuna kadar güveniyoruz, siz de güvenin.” ifadelerini kullandı.

Barış Atay’ın sözlerinin ardından Yunus Başaran sosyal medyadan öz geçmişini yayınladı. Başaran’ın paylaşımı şöyle:

“Sevgili dostum, yoldaşım Barış Atay beni çok gururlandırdı ve duygulandırdı…

Dünden beri çok sayıda insan kim olduğumu haklı olarak merak etmiş; kısaca özetleyeyim:

Antalyalıyım, 38 yaşındayım. 16 yaşından beri turizm sektörünün farklı alanlarında çalıştım ve yine 16 yaşında örgütlü mücadeleye başladım. TİP kurucu meclis üyesiyim, Antalya il başkanlığı yaptım, şu anda MYK üyesi olarak görev yapıyorum.

Adaylık meselesine gelince: Bizim kültürümüzde her iş parti görevidir ve kişi üzerinden değil kolektif olarak karar alınır. Merkez kurullarımızın, il-ilçe yönetimlerimizin ve üyelerimizin onayıyla ve görevlendirmesiyle aday oldum. Barış Atay’ın sevgili Can Atalay’ın Hatay’dan aday olmasını önermesinden sonra kendisi de Antalya’daki adaylarımızdan oldu. Biz Barış’ın mecliste yerini alacağına sonuna kadar inanıyoruz. Kaygı duyan samimi dostlarımızdan ise bir ricamız var: Gelin, hep birlikte çalışalım ve kaygıları umuda dönüştürelim.”

DAVUT KUNDUROĞLU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırı: 4 gözaltı

İzmir'de hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırı: 4 gözaltı