Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Hostes ve Polisle Tartışan Dilan Çıtak'a Ünlü İsimden Yorum "Rezalet"

Hostes ve Polisle Tartışan Dilan Çıtak'a Ünlü İsimden Yorum "Rezalet"

Dilan Çıtak Tatlıses, uçakta ki kavga sonrası polis memuruna agresif ifadeleriyle tepki çekti. Kedisinden başlayan olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hostes ve Polisle Tartışan Dilan Çıtak'a Ünlü İsimden Yorum "Rezalet"
MUHABİR: Kamer Durdu

Bodrum'dan İstanbul'a seyahat eden Dilan Çıtak Tatlıses, uçak içindeki bir olayla gündeme geldi. Kedisi yüzünden kabin memuruna saldırdığı öne sürülen Tatlıses, şimdi de polis memuruna yönelik agresif ifadeleriyle tepki topladı.

Uçak İçinde Gergin Anlar

Geçtiğimiz günlerde, Bodrum-İstanbul seferini gerçekleştiren bir uçakta, Dilan Çıtak Tatlıses'in kedisinin miyavlaması nedeniyle tartışma çıktı. Uçak İstanbul Havalimanı'na inişe geçtiği sırada, kabin memuru Tatlıses’i kediyi pusete koyması konusunda uyardı. Uyarının ardından başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve pilot, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polise Agresif Sözler

Olayın ardından polis memurlarının müdahale ettiği esnada, Dilan Çıtak Tatlıses'in polis memuruna yönelik ifadeleri dikkat çekti. Sosyal medyaya yansıyan yeni görüntülerde, Tatlıses'in, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum, ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” şeklinde sözler söylediği görüldü. Bu ifadeler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tepkilere neden oldu.

Hostes ve Tatlıses Arasında Kavga

Görüntülerde, Tatlıses ile kabin memuru arasında yaşanan kavga anları net bir şekilde görülüyor. Tatlıses’in hostese fiziksel olarak saldırdığı anlar, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Olay sonrası Tatlıses, havalimanında polis ifadelerinin ardından serbest bırakıldı, ancak hava yolu şirketi tarafından kara listeye alındı.

Tatlıses'in Açıklaması

Tatlıses, olay sonrası sosyal medyada yaptığı açıklamada, kedisinin sağlık sorunları nedeniyle panik yaşadığını ve kabin memurunun sert tavrı nedeniyle durumu daha da kötüleştirdiğini belirtti. Ayrıca, yaşananların manipüle edildiğini ve kedisine yönelik haksız tutumları savunmaya çalıştığını ifade etti.

Sosyal Medyada Tepkiler

Olayla ilgili sosyal medyada geniş çaplı bir tartışma başlatıldı. Tatlıses’in agresif tavırları ve polis memuruna yönelik sözleri, birçok kullanıcı tarafından eleştirildi. Videolar ve açıklamalar, kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.

Pelin Akil'den Şoke Eden Yorum

Dilan Çıtak Tatlıses'in polisle tartıştığı videoya Pelin Akil yorum yaptı. Videonun Altına “Rezalet” yazan Akil 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da İŞKUR çalışanları yıkım anında korku dolu anlar yaşadı

Hatay'da İŞKUR çalışanları yıkım anında korku dolu anlar yaşadı