Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Ya Avrupa'ya gidiyor ya da Avrupa'dan geliyor! Antalya Avrupalılaştı

Ya Avrupa'ya gidiyor ya da Avrupa'dan geliyor! Antalya Avrupalılaştı

Antalya Emniyet Müdürü olarak yaklaşık 1 yıldır görev yapan Orhan Çevik, Macaristan’a Budapeşte’ye İçişleri Müşaviri olarak atanırken Makedonya İçişleri Müşaviri İlker Arslan, Antalya Emniyet Müdürü oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ya Avrupa'ya gidiyor ya da Avrupa'dan geliyor! Antalya Avrupalılaştı
MUHABİR: Tayfun Akyatan


Antalya Emniyet Müdürü olarak görev yapan Orhan Çevik, Macaristan’a Budapeşte’ye İçişleri Müşaviri olarak atanırken Makedonya İçişleri Müşaviri İlker Arslan, Antalya Emniyet Müdürü oldu. Daha önce Antalya Emniyet Müdürlüğü yapan Feyzullah Arslan da Antalya’dan sonra yurtdışı göreve gitmişti. 

İLK ZİYARET ANTALYA VALİSİ'NDEN 

Antalya’nın yeni Emniyet Müdürü İlker Arslan, göreve başlarken, hayırlı olsun ziyaretleri Antalya Valisi Hulusi Şahin ile başladı. İlk ziyaretin Vali Şahin’den gelmesinden memnuniyet duyan Emniyet Müdürü Arslan’ı bugün de Antalya Emekli Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Heyette gazeteci Songül Başkaya da yer aldı. Başkaya, Feyzullah Arslan’ın Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı olduğu dönemde ikinci lisansının ardından Akdeniz Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi’nde yüksek lisansını tamamlamıştı. 

 

BİRLİK MESAJI VERİLDİ


Emekli emniyet müdürü, avukat, yazar, bilirkişi, öğretim üyesi, noter, tiyatro yazarı ve pek çok mesleği olan Feyzullah Arslan, yeni Emniyet Müdürü Arslan’a başarı diledi. Müdür İlker Arslan, halkın içinde olmayı sevdiğini kaydederek, sık sık halkla birlikte olacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de Güneş Enerjisi ile Kurutma Tesisi ürünleri ulusal pazarda

Mersin'de Güneş Enerjisi ile Kurutma Tesisi ürünleri ulusal pazarda