Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

Turizmde kalın!

Ünlü turizmci Hüseyin Baraner, Türkiye’de turizmden para kazanan insanların sektöre güvenmeye devam etmelerini istedi. Baraner, “Artık zorlu günler geride kaldı. Önümüzdeki dönemde, turizm mesleğini herkesin kazandığı bir meslek haline getireceğiz” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turizmde kalın!

 


 

YAPISAL DEĞİŞİM YAŞANACAK

Türk turizminde 41’inci sezonunu geride bırakan AllAnatolia Genel Müdürü Hüseyin Baraner, turizmin önümüzdeki süreçte çok ciddi yapısal değişime uğrayacağını iddia ederek sektör temsilcilerine ‘sektörden ayrılmayın’ uyarısında bulundu. Turizmden para kazanan insanların turizme güvenmeye devam etmelerini isteyen Baraner, “Turizmdeki 41’inci sezonuma girdim. 41 yıllık tecrübeme dayanarak sektörde her şeyin değişeceğini görebiliyorum. Sektör önümüzdeki süreç içerisinde ciddi yapısal değişime uğrayacak. Bu yüzden hepimizin bu değişime ayak uydurabilmesi için hazırlıklı olmamız gerekiyor” dedi.

 

LİYAKAT LİSTESİ BENDE!

Özellikle son 3 yıldır sektörde yaşanan sıkıntıyı yakından bildiğinin altını çizen Hüseyin Baraner, “Artık zorlu günler geride kaldı. Önümüzdeki dönemde, turizm mesleğini herkesin kazandığı bir meslek haline getireceğiz. Birçok turizm yatırımcısının ve çalışanının yaşadığı zorlukları, haksızlıkları biliyorum. Ancak umudunuzu kesinlikle yetirmeyin ve sektörde kalın. Hatta sektörden ayrılmayı düşünen patronlarınızı , arkadaşlarını ve çalışanlarınızı ikna edin. Ülkemizde yüzbinlerce tanınmayan turizm kahramanı var. Ülkenin turizm envanteri kadar turizmci liyakat listesi de önemli. Hepsi bende kayıtlı. Bekleyin” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mezarlıklarda bayram temizliği

Mezarlıklarda bayram temizliği