Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Spor salonumuzu GERİ İSTİYORUZ

Spor salonumuzu GERİ İSTİYORUZ

-Menderes Türel zamanında Kent Müzesi yapılmak için yıkılan Işıklar Caddesi Karaalioğlu Parkı girişindeki kapalı spor salonu için bölge halkının isyanı sürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
   Spor salonumuzu  GERİ İSTİYORUZ

Işıklar Caddesi üzerinde bulunan ve Menderes Türel zamanında Kent Müzesi yapılmak için yıkılan spor salonu için bölge halkı, Haşim İşcan Mahalle Muhtarı Halil Ay önderliğinde bir araya geldi. Yıkılan spor salonu önünde düzenlenen basın açıklamasına Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) Başkanı İlhami Kaplan, Yenikapı Derneği Başkanı Battal Erdoğan, eski sporcular ve mahalleli vatandaşlar katıldı.

SPOR YAPACAK YER YOK

Haşim İşcan Mahalle Muhtarı Halil Ay, burada yaptığı konuşmada, Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanda bütün Antalyalılar’ın anısının bulunduğunu belirtti. Yıkılan spor salonunun yeniden inşa edilmesini isteyen Ay, “Biz burayı müze olarak değil spor salonu olarak görmek istiyoruz. Bu bölgede 8 mahalle bulunuyor ve içerisinde spor yapılacak tek bir mekan yok. Kapalı spor salonu varken, 5-6 bin kişi burada spor yapardı. Şimdi bunların hepsi bitti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in burayı tekrar spor salonu olarak Antalya’ya kazandırmasını istiyoruz. Çocuklarımız artık evde oturup kalmasın, bilgisayarlardan uzaklaşsın istiyoruz ve spor salonunun açılmasıyla yeni sporcular yetişsin istiyoruz. Bu konuda Başkan Böcek’e güveniyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ SPOR YAPSIN

Yenikapı Derneği Başkanı Battal Erdoğan ise bölgede çocukların spor yapacak yerleri olmadığını vurgulayarak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in burayı tekrar spor salonuna çevirmesini istiyoruz. Çünkü çocuklarımızın burada spor yapması ve başka kötü işlere yönelmesini istemiyoruz” dedi.

“KAPALI“ KENTİN HAFIZASIYDI

Son olarak söz alan Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) Başkanı İlhami Kaplan da

bir kenti kent yapan en önemli olgulardan bir tanesinin kent hafızası olduğunun altını çizdi ve yıkılan kapalı spor salonunun Antalya’nın önemli hafızaları arasında bulunduğu kaydetti.  Kaplan, şöyle konuştu: “Burası bir spor merkeziydi. Burada hepimiz sporu tanıdık. Bu bölgede de başka spor yapılacak bir yer yok. Biz müzeye karşı değiliz. Keşke onlarca müze yapılsın ama burada olmasın. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in ve Antalya Valimizin duyarlılığını biliyorum, halkla beraber kent yararına doğru kararlar veriyorlar. İnanıyorum ki buranın kapalı spor salonu olarak kalmasına destek vereceklerdir.”  Kubilay ELDEMİRCİ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekçiler üzerindeki  vergi yükü hafiflemeli

Emekçiler üzerindeki vergi yükü hafiflemeli