Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Minik Muhammet destek bekliyor

Minik Muhammet destek bekliyor

Evlerinde kaza ile çıkan yangın sonucu vücudunda ciddi derecede yanıklar oluşan 3 buçuk yaşındaki Muhammet Eymen Çetinbaş, 3 kez operasyon geçirmesine rağmen hala iyileşemedi. Anne Gülcan Çetinbaş, oğlunun vücudunun çok kötü durumda olduğu belirterek, “Fiyatı 4 bin ile 5 bin TL arasında olan yeleğin ücretini karşılayabilme imkanımız yok. Destek bekliyoruz” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Minik Muhammet  destek bekliyor


Çetinbaş ailesinin 3 buçuk yaşındaki oğulları Muhammet Eymen Çetinbaş’ın vücudu evde kaza ile çıkan yangın sonucu ciddi derecede yandı. 6 ay yoğun bakımda tedavi gören minik Muhammet, 3 kez ciddi operasyon geçirerek deri nakli oldu. Ancak hala vücudunda büyük yanıklar bulunan ve acı çeken Muhammet’in derisi kötü durumda olduğu için özel dikim ile yapılan ‘Basi Giysisi’ denilen yeleğe ihtiyacı var. Asgari ücretle geçinen ailenin, fiyatı 4 bin ile 5 bin TL arasında olan yeleğin ücretini karşılayabilme imkanı yok.

 

ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNİYORUZ

Anne Gülcan Çetinbaş, İstanbul Esenler’de oturduklarını, maddi olarak durumlarının iyi olmadığını ve geçim zorluğu çektiklerini belirterek, çocuklarının ihtiyacı olan yeleği almak için destek beklediklerini kaydetti. Çetinbaş, şöyle konuştu: “Eşim asgari ücretle çalışıyor. Bu yüzden oğlumun ihtiyacı olan ve 4-5 bin TL civarında olan yeleği alamıyoruz. Bize maddi olarak destek olacak insanlara ihtiyacımız var. Yardımsever insanlar, bize 0545 502 67 91 nolu cep telefondan ulaşabilirler.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
   Kepez’de midye operasyonu

Kepez’de midye operasyonu