Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber MHP’de Kaya da adaylığını açıkladı

MHP’de Kaya da adaylığını açıkladı

Antalya Ülkü Ocakları İl eski Başkanı Lokman Kaya, MHP İl binasında, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. ‘MHP’de son dönemlerde yaşanan kadınlara yer verilmiyor’ eleştirilerinden sonra Kaya’nın açıklamasında ekibinin kadın ağırlıklı olması dikkat çek

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’de Kaya da adaylığını açıkladı

Antalya Ülkü Ocakları İl eski Başkanı Lokman Kaya, MHP İl binasında, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. ‘MHP’de son dönemlerde yaşanan kadınlara yer verilmiyor’  eleştirilerinden sonra Kaya’nın açıklamasında ekibinin kadın ağırlıklı olması dikkat çekti. .

 

Partililerin yoğun katılım gösterdiği Lokman Kaya’nın adaylık açıklamasında, MHP'nin şu ana kadar Antalya'da, tüm iyi niyetli gayretlere rağmen gerektiği ve hak ettiği ölçüde temsil edilmediğini düşündüklerini belirterek “Oysa ki Antalya'nın ülkücü değerlerle yetişmiş, milletine karşı tarihsel sorumluluğun bilincinde olan, sadece adını değil benliğini ve vaktini davaya vakfedebilecek kadrolara ihtiyacı var. MHP'nin Antalya'daki zaferi, bu sıfatlara sahip neferlerle sağlanacaktır. Ben ve arkadaşlarım Türk milliyetçileri olarak bu kutlu davanın sorumluluğunun bilincindeyiz. Amacımız, Gazipaşa'dan Kaş'a, Elmalı'dan Akseki'ye partimizin ilke ve ülküsünde hareket eden, genel merkezle eşgüdümlü çalışan, tek kaygısı Türk vatanı, Türk milleti olan kadrolar oluşturmaktır. Zira, il merkezinden ilçelerimize kadar teşkilatlarımızın bu amaç dairesinde bütünleşmesi, gerek haziran seçiminde gerekse de sonraki süreçte MHP’nin Antalya’da başarısında büyük önem arz etmektedir" dedi.

 

Lokman Kaya bir kadro hareketi olduklarını vurgulayarak göreve talip olduklarını amaçlarının ‘Antalya’yı MHP’nin kalesi’ yapmak olduğunu söyledi. Kaya konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü; “2015 Haziran seçimi, “sen-ben” çekişmesiyle girilecek bir seçim değil, bilakis “birlik ve bütünlükle” kazanılması gereken bir seçimdir. MHP’nin iktidar olması bu dayanışmaya bağlıdır. Artık herkes farkına varmalıdır ki; önümüzdeki genel seçimde söz konusu olan; Bütünlüğüne Kastedilen vatan, töresine ihanet edilen Türk Milletidir.  Antalya’daki tüm MHP’lilerin bu şuurda olduğunu düşünüyor, il başkanlığı seçimlerinde şahsımın başkanlığında göreve talip olan kadroları yönetime layık göreceklerine inanıyoruz. MHP’yi iktidara taşıyabilecek ruh, Antalya’da tek çatı altında birleşmiştir. Ben ve arkadaşlarım bu seçimlerin Türkiye açısından öneminin farkındadır ve geleceğin Milliyetçi Türkiye’sinin inşasında rol alabilecek donanımdadır. ”

 

Lokman Kaya Kimdir?

 

1982 Manavgat doğumlu, Lokman Kaya ilk ve ortaöğretimini Manavgat’ta tamamladı. Kaya, 2000-2005 yılları arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İktisadi İradi Bilimler Fakültesi’nde maliye bölümünü bitirdi. 2009 yılında Antalya Ülkü Ocakları Başkanlığı’na atandı. Kaya, inşaat ve reklam sektöründe  çalışıyor. MÜHÜBE DEMİRBAŞ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çavuşoğlu annesinin mevlidine geliyor

Çavuşoğlu annesinin mevlidine geliyor