Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Gönüldaşlar buluşması

Gönüldaşlar buluşması

Geçmişte siyasette yolları birleşmiş, milliyetçi ülkücü dostlar hasret giderdi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gönüldaşlar buluşması

    Uzun zamandır birbirlerini görmemiş ülkücüler, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Geçmişte MHP merkez ilçe başkanlığı yapmış Hasan Dinç’in salonda hazır bulunanlara hitaben hoş geldin konuşması ardından, Antalya İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi de, buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Samimi sohbetlerle geçen kahvaltılı toplantıda, başka siyasi partilerde siyaset yapma imkânı bulmuş ülkücüler ve de dostlarıyla bir araya gelmek için toplantıya katılan siyaset harici kişiler de katılım sağladı.

HER ZAMAN BİRBİRLERİNE DESTEK

    Sohbet esnasında söz alıp fikir beyan eden birçok kanaat önderi ülkücüler, her zaman birlik içinde olmaları gerektiğini öne sürdüler. Her vesilede, iyi ve kötü günde birbirlerini destekleyeceklerini dile getirerek, dayanışma içinde olmayı, birlik beraberliklerini devam ettirmeyi kararlaştırdılar.

ÖNEMLİ İSİMLER VARDI

    Katılımcılar arasında tanınmış isimlerden Milletvekili Feridun Bahşi, Hasan Dinç, İlhami Okudan, Ali Adnan Kaya, Av. Salih Ezer, Korkuteli eski belediye başkanı Adnan Uğurlu, İstemihan Ataç, MHP eski merkez ilçe başkanı Mehmet Yıldırım, geçmiş dönem İYİ Parti Kepez ilçe başkanı Dr. Hayri Motorcu, MHP eski il başkanlarından Aydın Yeşilyurt, ve Cemal Gencer, Yüksel Menderes Gökay, İsa Öztürk, Eski Ülkü Ocakları bölge başkanlarından Hasan Gömleksiz, eski belediye başkan danışmanı ve yazar Ali Yıldız, Nihat Seyidoğlu, İYİ Parti Muratpaşa ilçe başkan adayı Funda Aras, İYİ parti Konyaaltı yönetiminden Ali Boyacı, İYİ Parti il divanı üyesi Nihat Kavşut ve İbrahim Uysal, Mehmet Hanifi Yılmaz, Ali Yücel İri, tanınmış güreşçilerden Ali Can göze çarpan kişilerdi.

    Toplantıda, siyasi konulara değinilmemeye özen gösterildi. Üzerinde durulan en önemli konu; Ülkücülerin her zaman birlikte hareket ederek, dayanışma içinde olmaları gerektiğinde fikir birliği oldu. Toplantı sonrası topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

    Cengiz Savaşeri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeytinpark’a Büyükşehir eli!

Zeytinpark’a Büyükşehir eli!