Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber ARD’de ilk kadın Başkan!

ARD’de ilk kadın Başkan!

Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) Antalya Gazeteciler Cemiyeti binasında yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni başkanını seçti. Derneğin ilk kadın başkanı olan DRN Ajans & PR’ın sahibi Güldal Siğinç, başkanlık görevini, iki yıllık hizmetinin ardından Yedi Reklam Ajansı sahibi Haluk Özsevim’den devraldı

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ARD’de ilk kadın Başkan!

    Allattin Özuzun'un Kurucu Başkanı olduğu Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) Antalya Gazeteciler Cemiyeti binasında yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni başkanını seçti. Derneğin ilk kadın başkanı olan DRN Ajans & PR’ın sahibi Güldal Siğinç, başkanlık görevini, iki yıllık hizmetinin ardından Yedi Reklam Ajansı sahibi Haluk Özsevim’den devraldı

     Yapılan seçiminin ardından ARD’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcısı Fulya Sarman (Redro Ajans), Yönetim Kurulu Üyesi Cem Çınar (Promaster Ltd. Şti. - Town Park Tshirt), Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gencer (Webius Digital), Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Ünal (Graphx Ajans).

 

    Yeni yönetim kurulunun önümüzdeki hafta toplanarak görev paylaşımı yapacağını söyleyen Başkan Güldal Siğinç, seçimin hemen ardından Akdeniz Gerçek Gazetesi’ne konuştu.


    Başkan Güldal Siğinç, yaptığı açıklamada, “Yeni dönem için öncesinde benimle birlikte iki kadın üyemiz daha; Afet Tipici ve Fulya Sarman da başkanlık için adaylığını açıklamıştı ancak geçen süreçte kendi aramızda uzlaşıya vararak tek liste ile seçime girdik ve yönetim olarak oybirliği ile seçildik. Sevgili arkadaşımız Afet Tipici bu dönem görevi bizlere teslim ederken, Fulya Sarman da yeni yönetim kurulumuzda As Başkan görevini üstlendi. Sevgili Afet Tipici’ye bu örnek yaklaşımından dolayı kendim ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım adına teşekkür etmek isterim” dedi.

 

“ÇOK BÜYÜK GURUR KAYNAĞI”

    “Biz Akdeniz Reklamcılar Derneği olarak cinsiyet ayrımcılığına karşı bir duruş sergileyen nadir meslek örgütlerinden biriyiz” diyen Başkan Siğinç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Geçen dönem Başkanımız Haluk Özsevim yönetiminde, Antalya’da gerçekleşen Tour of Antalya ve Akra Gran Fondo kapsamında “Kadına Karşı Şiddete Son Farkındalık Sürüşü” gerçekleştirdik. Bugüne kadar bir kadın başkan seçilmiş olmaması dışarıdan bakınca elbette farklı düşünceler yaratıyor olabilir ancak ben bunun kasıtlı bir durum olmadığının ve bundan sonraki dönemlerde de ARD yönetimlerinde kadınların daha çok görevler üstleneceğinin bilinmesi gerektiğinin altını çizmek isterim. Bu görevin ilklerinden olmaksa benim için tabi ki çok büyük gurur kaynağı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

    Başkan Siğinç, “Önümüzdeki hafta başı Pazartesi günü yönetim kurulu olarak bir araya geleceğiz. Hep birlikte kurul içerisindeki görevlendirmelere karar vereceğiz ve ARD’nin yeni dönem plan ve stratejilerini konuşacağız” diyerek, “İlk önce Antalya için çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini arzu ederim. Başkan olarak yeni yönetim adına, tüm planlamalarımız çerçevesinde sektörün gelişmesi ve eğitimi ile ilgili projeler üretmek için çalışacağımızı da peşinen söyleyebilirim. Temel stratejimiz olan Antalya’nın tanıtımı ve marka değerinin yükseltilmesi için projeler geliştirmemizin yanında, şehrimizin sosyal sorunları ile ilgili farkındalık yaratan projelerde de, kamu kurumları ve gerekirse diğer sivil toplum örgütleriyle birlikte canla başla çalışacağımızın bilinmesini isterim” açıklamasını yaptı.

 

Fadime Yiğit

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ya asgari ücrete talim, ya yetim maaşı…

Ya asgari ücrete talim, ya yetim maaşı…