Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Antalyaspor’da kritik görev değişimi

Antalyaspor’da kritik görev değişimi

Antalyaspor'da Basın Sözcüsü değişti. Locada yaşanan şiddet olayı sonrası ayrılan Alkan Evren'in yerine Asbaşkan Fatih Gürcü göreve devam edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor’da kritik görev değişimi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Başı son dönemde iddialar ve yasaklarla dertte olan Antalyaspor’da Basın Sözcüsü belli oldu. Locada şiddet sonrası görevinden ayrılan Alkan Evren’in yerine Basın Sözcüsü belirlendi.

Ne Olmuştu?

Antalyaspor’un 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü Antalya Stadyumu’nda Göztepe ile karşılaştığı maçında locada yumruklar konuşmuş, Antalyaspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren’in ve beraberindekilerin taraftarla önce küfürleştiği, sonra da burnunu kırdığı iddia edilmişti. 
Evren olay sonrası istifa etmişti.

Dün Antalyaspor’dan “Antalyaspor AŞ Yönetim Kurulumuzda Basın Sözcüsü görevini Asbaşkanımız Fatih Gürcü sürdürmeye devam edecektir” açıklaması yapıldı.

Antalyaspor’da kritik görev değişimi

Sözcüden ilk açıklama

Antalyaspor’un Basın Sözcüsü olan Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gürcü şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili Antalyasporlular!

Sosyal medya paylaşımlarımızın tümü bugünden itibaren yorumlara açılmıştır.

Eleştirinin her türlüsüne açığız. Hatta yapıcı yöndeki eleştirileri de her zaman bekliyoruz. Çünkü hepimizin ortak beklentisi, başaran bir Antalyaspor! Özellikle bot/fake hesaplar tarafından yapılan küfür, hakaret ve kişisel haklara saldırı camiamıza yakışmaz. Ve şunu da hatırlatmakta fayda görüyorum; bazen kamuoyuna açık iyi niyetle yapılan bazı söylemler, direkt veya dolaylı takımımızın marka değerine zarar vermektedir. Artniyetli olanlara zaten taraftarımız ile hep birlikte tepkimizi koymalıyız.

Ortak beklentimiz olan “Antalyaspor’umuzun Başarısı” paydasında birleşelim. Taraftarımızın tribünde gösterdiği dayanışmayı ve büyük desteği sosyal medyada da gösterelim. Bir ve beraber olursak daha güçlüyüz. Bunu unutmayalım. Galibiyet ve başarılarla dolu yarınlara hep birlikte yürümek dileğiyle…''

Antalyaspor’da kritik görev değişimi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana’da kanyonda kaybolan telefon 372 gün sonra sahibine döndü

Adana’da kanyonda kaybolan telefon 372 gün sonra sahibine döndü