Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Antalyaspor Meclis Gündeminde!

Antalyaspor Meclis Gündeminde!

Konyaaltı Belediyesi ve Antalyaspor Kulübü, Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak ve spor bilincini artırmak amacıyla iş birliği yapmayı planlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor Meclis Gündeminde!
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Konyaaltı Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda karara bağlanması beklenen 14 gündem maddesi yer alıyor. 5 Eylül 2024 Perşembe günü (bugün) saat 14.00’te yapılacak olan meclis gündeminde 7'nci maddeye göre Konyaaltı Belediyesi ve Antalyaspor Kulübü iş birliği yapacak. İki kurum Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak ve ilçede spor bilincini artırmak amacıyla gizli kalmış yetenekleri keşfetmek, sporun yaygınlaştırılmasını sağlamak ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek için ortak projeler üretmek üzere bir protokol imzalayacak.

Antalyaspor Meclis Gündeminde

Konyaaltı ilçesinde yapılacak bu iş birliğiyle spora erişimin artırılmasının, milli takımlara yetenekli sporcular kazandırılmasının ve spor bilincinin toplum genelinde yaygınlaştırılmasının hedeflendiği belirtildi. Ayrıca, ilçede yaşayan vatandaşların sağlıklı yaşam için sporu hayatlarının bir parçası haline getirmeleri teşvik edilecek.

Başkan'a Yetki Verilecek

İş birliği protokolünün imzalanması için Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan'a yetki verilmesi hususu, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 75. maddesi uyarınca görüşülecek. Bu yetki verilmesiyle birlikte, Konyaaltı Belediyesi ve Antalyaspor Kulübü arasındaki iş birliği resmiyet kazanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da zihinsel engeli kıza t*cavüz ettiği iddia edilen bekçi görevinden uzaklaştırıldı

Adana'da zihinsel engeli kıza t*cavüz ettiği iddia edilen bekçi görevinden uzaklaştırıldı