Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Özel Haber Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi 17 Eylül 2024 Salı

Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi 17 Eylül 2024 Salı

Antalya ve ilçelerinde yaşanan elektrik kesintisi, 17 Eylül 2024 Salı günü vatandaşları olumsuz etkileyecek. Hangi ilçeler etkilenecek?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi 17 Eylül 2024 Salı
MUHABİR: Kamer Durdu

Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi, 11 ilçede elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. Antalya''da Aksu, Alanya, Döşemealtı, Gazipaşa, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik ilçelerinde birçok mahalle etkilenecek.

Aksu İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ CİHADİYE, MERKEZ ALTINOVA SİNAN ve MERKEZ YEŞİLOVA bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde planlanan elektrik kesintisi, Yatırım Çalışması Sebebi ile gerçekleştirilecek.

Alanya İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ DİNEK, MERKEZ HACIMEHMETLİ ve MERKEZ HACIMEHMETLİ BAĞDERESİ bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ AYANLAR, MERKEZ ORTA ve MERKEZ ÇIĞLIK bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Yatırım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

Gazipaşa İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ KÜÇÜKLÜ ve MERKEZ ÇAKMAK bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Yatırım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi planlanıyor.

Kepez İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ ERENKÖY, MERKEZ ESENTEPE ve MERKEZ KAZIM KARABEKİR bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Yatırım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

Konyaaltı İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ HURMA Mahallesi'nde 17 Eylül 2024 tarihinde Yatırım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi uygulanacak.

Korkuteli İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ KARAKUYU, MERKEZ LEYLEK ve MERKEZ ÇUKURCA bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Yatırım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yaşanacak.

Kumluca İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ HACIVELİLER DINGIL ve MERKEZ YENİ DINGIL bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi planlanıyor.

Manavgat İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ DEĞİRMENÖZÜ ve MERKEZ YEŞİLBAĞ bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi yapılacak.

Muratpaşa İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ YEŞİLOVA ve MERKEZ GÜZELOLUK bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Yatırım ve Bakım Çalışmaları Sebebi ile elektrik kesintisi yaşanacak.

Serik İlçesi Kesinti Bilgileri

MERKEZ KADRİYE ÜÇKUM TEPESİ ve MERKEZ BOĞAZKENT bölgelerinde 17 Eylül 2024 tarihinde Bakım Çalışması Sebebi ile elektrik kesintisi planlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi 17 Eylül 2024 Salı

Antalya ve İlçeleri Su Kesintisi 17 Eylül 2024 Salı