Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da Evlenme Teklifi Aldı

Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da Evlenme Teklifi Aldı

Pop müziğin sevilen ismi Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da sürpriz bir şekilde evlenme teklifi aldı. O anları takipçileriyle paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da Evlenme Teklifi Aldı

Nihat Saraç

Pop müziğin sevilen ismi Tuğçe Kandemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, balonların altında diz çöken sevgilisinin kendisine evlilik teklif ettiğini duyurdu.tugce-kandemir

Kandemir, paylaşımına "I said yes çocuklar" notunu ekledi.1-684

Şarkıcıya, hayranları ve meslektaşları tebrik mesajları yağdırdı.622c75ce79da3e0edcec1d6f

Kandemir'in evlilik teklifi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.tugce-kandemir-kimdir-ne-is-yapar-nerelidir-nerede-dogdu-tugce-kandemir-evil-mi-Cjtu.jpg

Hayranları, Kandemir'in mutluluğunu paylaşarak, "Enişteyi de görelim" yorumlarında bulundu.1-685

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?

Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de doğdu. Baba tarafı Kırıkkale, Anne tarafı Samsunlu olan Kandemir, Ankara'da yaşıyor. Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni olarak biliniyor. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar vermiştir.

2018 yılında öğretmenlik yaparken ilk şarkısı "Bu Benim Öyküm" adlı parçayı söylemiştir. Esas çıkışını Bilal Sonses ile birlikte söylediği "İçimdeki Sen" parçası ile yapmıştır. Bu şarkı YouTube'da 100 milyonun üzerinde izlenilmiştir. 2019'da söylediği "Yelkovan" şarkısı ise 50 milyonun üzerinde izlenmiştir. Hâlâ Mersin Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü "İçimdeki Sen" şarkısıyla Bilal Sonses ile birlikte kazanmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İkinci el araç fiyatlarında tepetaklak!

İkinci el araç fiyatlarında tepetaklak!