Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Demet Akalın ve Müge Anlı Arasında "Narin" Krizi Büyüyor

Demet Akalın ve Müge Anlı Arasında "Narin" Krizi Büyüyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve gazeteci Müge Anlı arasındaki gerginlik, Narin Güran cinayetiyle ilgili sosyal medya tepkilerini alevlendirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Demet Akalın ve Müge Anlı Arasında "Narin" Krizi Büyüyor

Son günlerde Türkiye’nin gündemine oturan Narin Güran cinayeti ile ilgili sosyal medya tepkileri devam ederken, ünlü şarkıcı Demet Akalın ve gazeteci Müge Anlı arasında gerilim yaşandı. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti, sosyal medyada geniş yankı bulmuş, Akalın ise Müge Anlı’ya olayla ilgili programında neden yer vermediği sorusunu yöneltti.

Demet Akalın'dan Sert Soru: "Neden İşlemiyorsun?"

Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Müge Anlı’ya şu soruyu yöneltti: “Sevgili Müge Anlı, ısrarla Narin’imizi neden işlemiyorsun? Neden!”

Bu sorusu, sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Bir kullanıcı Akalın’a yanıt vererek, Müge Anlı’nın olaya dahil edilmesinin gereksiz olduğunu belirtti. Ancak Akalın, Müge Anlı’nın pek çok eski cinayeti çözdüğünü ve bu olayda da neden sessiz kaldığını merak ettiğini vurguladı.

Müge Anlı Canlı Yayında Cevap Verdi

Müge Anlı ise programında Demet Akalın'ın eleştirilerine yanıt verdi ve şöyle konuştu: “Ben haberimi, nokta vuruşumu yaparım. Sonrasında tutuklanır, tutuklanmaz, bu beni ilgilendirmez. Narin konusunu işlememe nedenim yayına girdiğimde yayın yasağı olmasıydı. Adımı bu konulara katmalarını esefle kınıyorum. İsimleriyle cevap veririm, altından kalkamazsınız.”

Anlı, Narin Güran cinayetiyle ilgili sürecin zaten adli makamlar tarafından yürütüldüğünü ve bu yüzden bu konuya daha fazla yer vermediğini belirtti.

Demet Akalın'dan Karşı Yanıt

Müge Anlı’nın bu açıklamalarına Demet Akalın’dan yanıt gecikmedi. Akalın, Anlı’ya şu ifadelerle karşılık verdi: “Mügecim bana sallamana gerek yok! Seni izler belki insafa gelir, ‘horozumu kesiyordu’ diyen anası! Herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız oluyorsun ki garip!”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tatvan'da Kar Yağışı Başladı: Nemrut Dağı Beyaza Büründü

Tatvan'da Kar Yağışı Başladı: Nemrut Dağı Beyaza Büründü