Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Müge Anlı'da 18 Yıllık C*nayet İtirafı! Şüpheli Yayından Kaçtı

Müge Anlı'da 18 Yıllık C*nayet İtirafı! Şüpheli Yayından Kaçtı

Kastamonu'da 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu dosyasında programda şok edici gelişmeler yaşandı.18 Yıllık c*nayet İtirafı geldi...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Müge Anlı'da 18 Yıllık C*nayet İtirafı! Şüpheli Yayından Kaçtı
KAYNAK: Haber Merkezi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu dosyasında şok edici gelişmeler yaşandı. Kastamonu’da kaybolan 50 yaşındaki kadının çocukları arasında çıkan tartışmalar ve suçlamalar, olayın cinayet olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. Şüphelerin odağındaki Aydın Musaoğlu, çelişkili ifadeler verdiği canlı yayında cinayeti ağzından kaçırdı ve ardından yayından kaçtı.

18 Yıllık Kayıp Dosyası Yeniden Açıldı

Hatice Musaoğlu’nun kayboluşu, kızlarının Müge Anlı'ya başvurmasıyla tekrar gündeme geldi. Kız kardeşler, annelerinin miras kavgası yüzünden abileri tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia etti. Programda şüpheli konuma düşen Aydın Musaoğlu, önce suçlamaları reddetti, ancak verdiği çelişkili ifadelerle dikkatleri üzerine çekti. Olayın detaylarını araştıran ekip, annesinin kaybolduğu dönemde Aydın Musaoğlu’nun annesine ait eve yerleştiğini ve jandarmanın olaya dahil olduğunu ortaya çıkardı.

Canlı Yayında Cinayet İtirafı ve Kaçış

Müge Anlı’nın programda olayın üzerine gitmesiyle birlikte Aydın Musaoğlu, cinayeti ağzından kaçırdı ancak hemen ardından sözlerini geri aldı. Eşi Nevin Hanım da, "Annem kayınvalidem hayatta olduğu zaman bu eve hiç gelmedi," şeklinde konuşarak Hatice Musaoğlu’nun öldüğünü dolaylı olarak kabul etti.

Aydın Musaoğlu Programdan Kaçtı!

Aydın Musaoğlu, canlı yayında verdiği bu ifadelerin ardından programdan ayrılarak köye döneceğini söyledi. Ancak yayına bir daha katılmak istemediğini belirterek ortadan kayboldu.

Cinayet Bürosu Devreye Girdi

Müge Anlı’daki bu gelişmeler üzerine Kastamonu Cinayet Büro Amirliği harekete geçti ve Aydın Musaoğlu otobüste yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin annesinin kaybolduğu ev ve bahçesinde kazı çalışmaları başlatıldı. Mezar kazıldığı iddia edilen bir alana gübre döküldüğü tespit edilerek, bu alan savcılık tarafından incelemeye alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okullardaki düzensiz beslenme çocukların dişlerini çürütüyor

Okullardaki düzensiz beslenme çocukların dişlerini çürütüyor