Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Survivor Ada Konseyi Acil Toplandı! Acun Duyurdu!

Survivor Ada Konseyi Acil Toplandı! Acun Duyurdu!

TV8’in popüler yarışması Survivor All Star’da heyecan dorukta. Acun Ilıcalı, ada konseyini toplayarak yarışmacılara büyük bir sürpriz duyurdu: Oyun kuralları değişiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor Ada Konseyi Acil Toplandı! Acun Duyurdu!

TV8’in popüler yarışması Survivor All Star’da heyecan dorukta. Acun Ilıcalı, ada konseyini toplayarak yarışmacılara büyük bir sürpriz duyurdu: Oyun kuralları değişiyor.

Ada Konseyi Toplandı

Acun Ilıcalı, Survivor All Star’da bu sezon strateji ve akıl oyunlarının daha ağırlıklı olacağını duyurmuştu. 7. bölümde büyük sürprizi açıklamak için ada konseyini topladı. Ilıcalı, Survivor All Star’da oyun kurallarında değişikliğe gideceklerini açıkladı. Yarışmacılar ise sürprizi büyük sevinçle karşıladı.

“Bu Sene Sürprizler Senesi Demiş miydik?”

Acun Ilıcalı, “Survivor All Star’da yeni bir ada konseyine hoş geldiniz. Eleme yoksa ani ada konseyleri genelde size bir haber vereceğimiz zamanlarda oluyor. Bu sene sürprizler senesi demiş miydik? Bu konuda kimsenin şüphesi var mı? Sürprizlerle ilgili konseye hoş geldiniz” dedi.

Ada Konseyini Acil Toplayan Acun Ilicali Buyuk 16736447 4741 M

Oyun Kuralları Değişiyor

Ilıcalı, takımların değişimiyle ilgili olarak “Takımlar bu hafta değişmeyecek. Değişecek ama bu hafta değil. Sürprizimiz şu; bugünden sonra oyun sistemi değişiyor. Oyun tek tur oynanacak, 12’de bitecek. Kadın erkek şeklinde oynanacak” ifadelerini kullandı.

Yeni Dönem: Bayrak Yarışı

Ilıcalı, “Ancak bu oynama şekli bir takım sekiz olana kadar sürecek. Bir takım sekize ulaşana kadar kadın erkek yarışıyorsunuz. Takım 8 olduğu anda her şey bir anda duruyor. ve o an itibariyle 8 ila 12 arası arkadaşlar bayrak yarışıyla olacak. İkili şekilde olup yarışacaksınız. Bayrak yarışındaki büyük ayrıntı şu finalde kadın erkek beraber atış yapıyorsunuz. Aynı anda atış yapacaksınız. Hedefin sayısı artırılacak beraber finale gideceksiniz. Buradaki en önemli konu, takımlardaki doğru eşleşmeleri bulma bölümü. Kaderinizi buralar belirleyecek” dedi.

Ada Konseyini Acil Toplayan Acun Ilicali Buyuk 16736447 2415 M

Sezon Yüzdesine Bakılacak

Ilıcalı, bu uygulamanın yarından itibaren başlayacağını ve takım kaptanlığında önce o günkü galibiyet sayısına, yüzdeye ve sezon yüzdesine bakılacağını belirtti. Bu, Survivor All Star’da yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mustafa Sandal’ın Arabasının Fiyatı Dudak Uçuklatı

Mustafa Sandal’ın Arabasının Fiyatı Dudak Uçuklatı