Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi?

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi?

Taner Tolga Tarlacı'nın hapse girmesi büyük yankı uyandırdı. Tarlacı'nın neden hapse girdiği ve hangi suçlardan dolayı ceza aldığı araştırılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi?
KAYNAK: Haber Merkezi

2011 yılında katıldığı Survivor yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan Taner Tolga Tarlacı, yarışma süresince sergilediği agresif tavırlarıyla hafızalara kazınmıştı. Aslen Kayserili olan Tarlacı, 2 Eylül 1984'te Almanya'nın Hamburg kentinde doğdu. Çocukluğunun bir kısmını Almanya'da geçiren Tarlacı, 8 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşerek Mersin'de yaşamaya başladı. Üniversite eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamladıktan sonra, 2005 yılında Kuzey Kıbrıs'a yerleşti. Ancak, son dönemlerde adından daha çok suçlamalarla söz ettirmeye başladı.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hapse mi girdi?

Taner Tolga Tarlacı ne yaptı?

Taner Tolga Tarlacı, medyada yer bulmasıyla birlikte sık sık ünlü isimleri kafes dövüşüne davet etmesiyle gündeme gelmişti. Özellikle Can Yaman ve Arda Turan gibi isimlere meydan okuyan Tarlacı, bu davranışlarıyla basının ilgisini çekti. Ancak esas büyük yankıyı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı parasal anlaşmazlık sonrası kopardı. Tarlacı, Ilıcalı'ya 100 milyar TL borç verdiğini ve bu borcun ödenmediğini iddia ederek tehditte bulunmuş, bu durum iki ismi mahkemelik hale getirmişti.

Taner Tolga Tarlacı neden hapiste?

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde işlediği suçlar nedeniyle tutuklanarak hapis cezasına çarptırıldı. Kendisine yöneltilen suçlamalar arasında darp, gasp ve taciz yer alıyor. Bu suçlardan dolayı mahkemeye çıkarılan Tarlacı, 18 yıl hapis cezasına mahkum edildi. Mahkeme sürecini yakından takip eden ve durumu yorumlayan Cenk Hoca, Taner Tolga Tarlacı'nın önündeki hukuki sürecin oldukça zorlu olduğunu belirterek, “Bir şeyler yapmaya çalışacağız, ama umudum yok, Taner'in hayatı hapiste geçecek gibi görünüyor,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da 17 yaşındaki lise öğrencisinin öld*ğü kaza kamerada

Hatay'da 17 yaşındaki lise öğrencisinin öld*ğü kaza kamerada