Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Pedofili öğretmenin skandal mesajları 

Pedofili öğretmenin skandal mesajları 

Skandal olayın mahali bu kez İngiltere oldu. İngiltere’de öğretmenlik yapan Kandice Barber isimli bir kadının 2 yıl önce 15 yaşındaki öğrencisiyle yaşadığı ilişki gündem olmuştu. Pedofili öğretmenin kocası Daniel “Beni küçük düşürdü” dedi. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pedofili öğretmenin skandal mesajları 

Nihat Saraç / Akdeniz Gerçek İngiltere’de meydana gelen pedofili öğretmenin foyasını öğrenciler ortaya çıkardı. Kandice Barber isimli bir öğretmen, 15 yaşındaki öğrencisini araziye götürerek arabada cinsel ilişkiye girmesiyle gündem olmuştu. İkilinin cinsel içerikli mesajlarının ifşa edilmesinden sonra öğretmen tutuklanarak görevinden uzaklaştırılmıştı. Kocası eşinin kendisini aldattığına inanmadığını söyleyerek cezaevinde sık sık Barber’i ziyaret etmiş ve onu savunmuştu. Ancak eş Daniel karısının mahkemedeki mesajlaşmalarını duyduktan sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı. 

İŞTE O İĞRENÇ MESAJLAR 

Daily Mail’e konuşan Daniel, “Masum olduğu konusunda kararlıydı. Onu sevdim ve ona inandım. Karım ve öğrencisi arasındaki mesajlaşmaları mahkemede okuduklarında inanamadım. Beni küçük düşürdü. Bir mesajlaşmasında öğrencisine ‘Kocamdan daha büyük penisin var’ yazmıştı” dedi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TADI TUZU KALMAYAN DİSNEY, ÇAREYİ NUSRET'TE BULDU

TADI TUZU KALMAYAN DİSNEY, ÇAREYİ NUSRET'TE BULDU