Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Antalya'daki deşarj skandalı TEMA radarına takıldı

Antalya'daki deşarj skandalı TEMA radarına takıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin atık su arıtma tesisinin denize kabul edilebilir değerlerin üzerinde atıksu deşarjı yapmasına tepkiler hala sürerken bir açıklama da TEMA’dan geldi. TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Mehmet Aslan, yaşanan durumu üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'daki deşarj skandalı TEMA radarına takıldı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

TEMA DEŞARJ SKANDALINI DEĞERLENDİRDİ

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı Beldesi ve Damlataş Plajı mevkilerinde yaşanan deniz kirliliği nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 464 bin 585 TL ceza kesildi. Ülke gündeminde dikkat çeken deşarj skandalına tepkiler büyümeye devam ediyor. 

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı Beldesi ve Damlataş Plajı mevkilerinde yaşanan deniz kirliliği nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 464 bin 585 TL ceza kesildi. Ülke gündeminde dikkat çeken deşarj skandalına tepkiler büyümeye devam ediyor. (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Mehmet Aslan, ¨Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni çevre konusunda  hassas bir belediye olarak biliyoruz.  Bu yaşanan olayı  hassasiyetle takip ettim. Tekrardan yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor çünkü kaygı verici bir durum. Hem insan sağlığı açısından hem turizm kenti Antalya'nın geleceği açısından önemli. Dolayısıyla büyükşehirin bu konuda daha hassas, daha dikkatli olması,  böyle olayların  tekrar etmemesi için gerekli tedbirlerin alınması  gerekiyor.  Biz de bu konunun takipçisi olacağız¨ şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Damacana suya zam geldi

Damacana suya zam geldi