Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Öğretmenlere Melike Şahin Mağduriyeti!

Öğretmenlere Melike Şahin Mağduriyeti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Feshane’de düzenlediği öğretmenlere özel konserde sahne alacak olan şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmadı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Öğretmenlere Melike Şahin Mağduriyeti!
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Feshane’de düzenlediği öğretmenlere özel konserde sahne alacak olan şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmadı. Konser alanında 3 saat bekleyen yüzlerce öğretmen Şahin’e tepki gösterdi.

Şahin’den Özür Mesajı

Ünlü sanatçı, “Çok rüzgar varmış. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın” diyerek özür dilerken, İBB Kültür ise yaptığı açıklamada, “Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadı.” ifadelerini kullandı.sarkici-melike-sahin-ruzgar-gerekcesiyle-feshane-16589824_9486_m

İBB Kültür’den Açıklama

İBB Kültür’den yapılan açıklamada ise, “Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadı.” denildi. İBB Kültür, seyircilerden özür dileyerek, başka bir sanatçıyla seyircilerle bir araya geleceklerini belirtti.sarkici-melike-sahin-ruzgar-gerekcesiyle-feshane-16589824_9844_m

Melike Şahin kimdir? Melike Şahin nereli, kaç yaşında, evli mi?

Melike Şahin, 18 Nisan 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir müzisyendir. Aslen Divriği'li olan ve çocukluk yıllarından itibaren müziğe büyük bir ilgi duyan Melike Şahin, lise yıllarında Çağdaş Müzik Merkezi'nde ünlü müzik eğitmeni Timur Selçuk'tan şan dersleri almıştır. Boğaziçi Üniversitesi'nde Sosyoloji eğitimi alarak 2012 yılında mezun olmuştur.

Müzik kariyerine üniversite yıllarında, müzik kulübünde soprano olarak yer aldığı Klasik Müzik Korosu'nda başlamıştır. 2011 yılında Kamuran Kolçak ve Gönül Dostları projesini başlatarak nostaljik pop eserlerinden oluşan bir repertuvarla konserler vermiştir.sarkici-melike-sahin-ruzgar-gerekcesiyle-feshane-16589824_6636_m

2011 yılında BaBa ZuLa ile tanışan Melike Şahin, ilk konserini Berlin'de vermiştir. Bu dönemden 2017 yılına kadar BaBa ZuLa ile birlikte Türkiye, Avrupa ve dünyanın çeşitli yerlerinde 250'den fazla konser vermiştir. Baba Zula'nın 2014 yılında yayımladığı "34 Oto Sanayi" albümünde hem vokal hem de söz yazarı olarak yer almıştır.

2017 yılında Fransız yönetmen Tony Gatlif'in "Djam" adlı filminde üç şarkıyla yer almış ve aynı yıl Cannes Film Festivali'nde film prömiyeri öncesinde bir konser vermiştir.


Solo kariyerine 2017 yılında "Bi' fırlatsam" ve "Deli Kan" adlı teklilerle başlamıştır. İlk solo albümü olan "Merhem" Şubat 2021'de yayımlanmıştır. Albümün ilk teklisi "Uykumun Boynunu Bükme" ise Ocak 2021'de yayımlanmıştır.

Melike Şahin, klasik alaturka ve arabesk eserler seslendirdiği konserler verdiği "Melik Şah ve Saz Arkadaşları" adlı projeyle meşgul olup aynı zamanda ilk solo albümü için çalışmalarına devam etmektedir. 2018 yılında "Sevmek Suçsa Suçluyum" adlı teklisi  yayınlanmış ve şarkının klibini ünlü yönetmen Tony Gatlif çekmiştir.

Melike Şahin, müziğe olan tutkusu ve güçlü sesiyle dikkat çeken bir sanatçıdır. Kendine özgü tarzıyla Türk müzik sahnesinde kendine yer edinmiş ve başarılı projelere imza atmıştır. Melike Şahin'in müzik kariyerindeki başarıları ve yeteneği, onu dinleyicilerinin gönlünde taht kurmasını sağlamıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih Portakal canlı yayında asgari ücret zammını açıkladı

Fatih Portakal canlı yayında asgari ücret zammını açıkladı