Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Mustafa Sandal'dan Halil Konakçı'ya: Seni gidi şarlatan kılıklı

Mustafa Sandal'dan Halil Konakçı'ya: Seni gidi şarlatan kılıklı

Sivri sözleriyle sık sık gündem olan İmam Halil Konakçı'nın sosyal medya üzerinden paylaşımlarına dayanamayan Mustafa Sandal açtı ağzını yumdu gözünü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mustafa Sandal'dan Halil Konakçı'ya: Seni gidi şarlatan kılıklı

KAMER DURDU

İstanbul'un Pendik ilçesindeki Uluçınar Camii İmamı olan Halil Konakcı, kadınları, LGBTİ+’ları, dövmecileri, dövme yaptıranları, Atatürkçüleri hedef alması, hilafet çağrısı yapmasıyla gündemden düşmüyordu. Halil Konakçı'nın sosyal medyada yaptığı son paylaşımına Mustafa Sandal'dan sert tepki geldi.

ŞERİATI SAVUNDU

Gündemden neferet dolu söylemleriyle düşmeyen Halil Konakçı, son olarak “Bu ülkede acilen Müslüman ve kafir tanımının yapılması lazım. Bir kişi, şeriata sövüyor ve şeriatı istemiyorsa o kişi kafirdir. Bu kadar basit" sözleriyle büyük tepki çekti.

sandaş

O SÖZLERE SANDAL YANIT VERDİ

Halil Konakçı'nın "Acilen müslümanla kafirin tanımı yapılsın. Dine girmek var, çıkmak da var... Bunu sokacağız akıllarına anlata anlata. Bizim görevimiz beyinlerini çatlatırcasına anlatmak. Müslüman buna denir, kafir buna denir" ifadelerine karşı ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan sert tepki geldi. "Şimdi de kafir olduk öyle mi? Seni gidi şarlatan kılıklı provokatör... Hadi koçum başka kapıya, yemezler!" dedi. Sandal, sosyal medya platformu X üzerinden İmam Konakcı hakkında açıklama yaptı. Konakcı’nın paylaştığı videoda sarf ettiği, “Bizim ülkemizde acilen anlaşılabilir bir dille 'Kafir ve müslüman kime denir?' bu tanım yapılmalı. Tanım eksikliğimiz var. Kimse kendini müslüman zannetmemeli... Adam buz gibi kafir. İslam'a sövüyor, Muhammed Mustafa'ya sövüyor, Kur'an'ın emirlerine sövüyor, başörtüsüne sövüyor... Hala kendini müslüman zannetmesin. Dine girmek olduğu gibi çıkmak da var” şeklindeki sözlerine yönelik olarak Sandal, şunları söyledi: “Şimdi de kafir olduk öyle mi? Seni gidi şarlatan kılıklı provokatör... Burası Atatürk ve silah arkadaşlarının kan dökerek kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Bugün, yarın ve ilelebet de öyle kalacaktır. Hadi koçum başka kapıya, yemezler!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahmet Çakar'ın Beyaz TV'den aldığı maaş ortaya çıktı!

Ahmet Çakar'ın Beyaz TV'den aldığı maaş ortaya çıktı!