Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e Telif Şoku

Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e Telif Şoku

Mert Demir'in son şarkısı "Ateşe Düştüm", Serenay Sarıkaya'nın vokaliyle dikkat çekiyor. Ancak şarkıcı, Yılmaz Morgül'ün eleştirileriyle karşılaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e Telif Şoku
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Mert Demir, son zamanlarda müzik kariyerinde ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren bir isim haline geldi. Özellikle "Antidepresan" adlı şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan Demir, şimdi de "Ateşe Düştüm" adlı parçasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

SERENAY SARIKAYA VOKAL YAPTI!

Bu şarkının dikkat çeken bir yanı da Serenay Sarıkaya'nın back vokaline katkı sağlaması oldu. Sarıkaya'nın seslendirdiği back vokal, şarkının kısa sürede geniş kitlelerce benimsenmesine neden oldu.

G N S Dr P3 W8 A Aac T I

YILMAZ MORGÜL'DEN ELEŞTİRİ

Geçtiğimiz haftalarda Yılmaz Morgül, "Aramızda Kalmasın" programına konuk olarak Demir'in şarkısını değerlendirdi. Morgül, şarkının duygusunu ve anlamını daha derinden hissetmek istediğini belirterek, "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" şeklinde eleştirilerde bulundu.

YILMAZ MORGÜL'E TELİF ENGELİ

Morgül'ün eleştirilerinin ardından Mert Demir, şarkısını kendi tarzında yeniden yorumlayıp stüdyoda seslendirdi ve ardından klibini çekerek YouTube'da paylaştı. Ancak klibi, telif hakları nedeniyle MESAM/MSG tarafından kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaş'ta bilim şöleni: 3. TAM Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi düzenlenecek

Kaş'ta bilim şöleni: 3. TAM Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi düzenlenecek