Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Mehmet Şef Babasını Anlattı!

Mehmet Şef Babasını Anlattı!

MasterChef Türkiye’nin jüri üyesi olan Şef Mehmet Yalçınkaya, 2020 yılında hayatını kaybeden babası Seyfettin Yalçınkaya’yı anıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Şef Babasını Anlattı!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

MasterChef Türkiye’nin jüri üyesi olan Şef Mehmet Yalçınkaya, 2020 yılında hayatını kaybeden babası Seyfettin Yalçınkaya’yı anıyor. Yalçınkaya, “Babamı bu kadar özleyeceğimi bilseydim, ona daha çok sarılırdım” diyor.

Babasıyla Geçirdiği Zamanlar

Yalçınkaya, babasıyla çok az zaman geçirebildiğini belirtiyor. Çocuk yaşta amcasının yanına çırak olarak gitti ve farklı tesislerde, otellerde ve uzak yerlerde çalıştı. Babasıyla toplamda sadece üç veya dört yıl geçirebildiğini söylüyor.

Babasının Kaybı ve Sonrası

Yalçınkaya, babasının ölümünün ardından onu çok özlediğini ve bu durumun kendisi için büyük bir travma olduğunu ifade ediyor. Babasının kokusunu, özellikle de "baba kokusu"nu çok özlediğini belirtiyor.

Kendine Yönelttiği Eleştiri

Yalçınkaya, aile büyükleriyle daha fazla zaman geçirememiş olmanın kendisinde bir suçluluk duygusu yarattığını söylüyor. “Bir insan aile büyükleriyle alakalı ne kadar çalışırsa çalışsın niye fazla zaman ayıramaz?” diye soruyor ve bu durumun kendisi için ayrı bir ukde olduğunu belirtiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadıköy'de Feci Son! Yaşlı Kadın Tramvayın Altında Kaldı!

Kadıköy'de Feci Son! Yaşlı Kadın Tramvayın Altında Kaldı!