Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Mehmet Ali Erbil Trafik Kazası Geçirdi! Erbil'in Sağlık Durumu Nasıl?

Mehmet Ali Erbil Trafik Kazası Geçirdi! Erbil'in Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil, Yeniköy’deki evine dönerken trafik kazası geçirdi. Erbil’in arabası ağır hasar aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Ali Erbil Trafik Kazası Geçirdi! Erbil'in Sağlık Durumu Nasıl?
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil, Yeniköy’deki evine dönerken trafik kazası geçirdi. Erbil’in arabası ağır hasar aldı, ancak sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Geceki Buluşma

Erbil, kazadan önceki gece magazin dünyasının başka bir ünlü ismi Serdar Ortaç ile Arnavutköy’de bir araya gelmişti. İkili, bir balıkçıda sosyal medya fenomeni genç kızlarla yemek yemiş ve çıkışta samimi açıklamalarda bulunmuşlardı.

Ayrılık ve Yüzük Açıklamaları 

Erbil, mekandan çıkarken arabasına binmeden evlilik hazırlığı yaptığı ve ani bir kararla ayrıldığı genç sevgilisi Gülseren Ceylan hakkında konuşmuştu. Erbil, “İnsanlar kolay kolay birbirlerini tanıyamıyor. Saygı duyarım ama arkasından konuşmam. Ayrılığın maddiyatla alakası yok. Yüzüğü alsaydım zengin olurdum ama” diyerek güldü.

Projeler İçin Buluşmuşlar! 

Erbil, yanında bulunan hanımefendilerin kim olduğu sorulduğunda, “Yurt dışından geldiler. Bir proje toplantısı yaptık.” cevabını verdi. Bu, Erbil’in gelecekteki projeleri hakkında ipuçları veriyor olabilir.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Bu olay, Erbil’in hayranları arasında endişe yaratsa da, sağlık durumunun iyi olduğu haberleri rahatlama getirdi. Erbil’in arabası ağır hasar görmesine rağmen, ünlü şovmenin sağlık durumu iyi ve olay yerinden kendi ayaklarıyla ayrıldığı bildirildi.mehmet ali arfaba

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Opet Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi başladı

Fenerbahçe Opet Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi başladı