Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan Özel Hayatını Anlattı!

Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan Özel Hayatını Anlattı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile barıştı. Ceylan'ın samimi açıklamaları magazin dünyasında yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan Özel Hayatını Anlattı!
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yeniden barıştı. Ceylan’ın samimi açıklamaları ise magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan Yeniden Birlikte!

67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkilerine yeniden bir şans verdiklerini açıklamıştı. İmam nikahlı olduklarını duyuran çift, özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelirken, bu kez Gülseren Ceylan'ın samimi açıklamaları dikkat çekti.

"Her Şey Güzel Gidiyor"

İlişkilerinde daha önce ayrılıklar yaşayan çift, bu kez uzun süre ayrı kalmadı. Gülseren Ceylan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım, ama birbirimize daha fazla zarar vermemek için bunu yaptık” demişti. Ancak, bu ayrılık kısa sürdü ve çift barışarak yeniden bir araya geldi.

Gülseren Ceylan'dan Canlı Yayında Şok Sözler

Barışmalarının ardından bir televizyon programında canlı yayına katılan çift, açıklamalarıyla yine gündem oldu. Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile neden birlikte olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Kriterler Tamam!”

Ceylan, “Gidip de mahalledeki 65 yaşındaki bir adamla görüşecek halim yok zaten. Güçlü olması, ünlü olması, parasının olması, komik olması... Kriterlerin hepsini dolduruyor. Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi. Hepsinin etkisi var yani” dedi. Bu açıklama, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı.

Magazin Dünyasının Gözleri Üzerlerinde

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın çalkantılı ilişkisi, magazin dünyasında sık sık konuşuluyor. Çiftin açıklamaları ve ilişkilerindeki iniş çıkışlar, medyanın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüyada Para Görmek Ne Anlama Gelir? Rüya Tabirleri ve Anlamı

Rüyada Para Görmek Ne Anlama Gelir? Rüya Tabirleri ve Anlamı