Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Dilara biyografisi

MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Dilara biyografisi

MasterChef Dilara kimdir nereli kaç yaşında hangi burç? İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Dilara kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Dilara biyografisi

MasterChef Dilara Kimdir? Başarılı Yarışmacının Hayat Hikayesi!

MasterChef Türkiye’nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Dilara, yaptığı yemeklerle hem jüriyi hem de izleyicileri etkilemeye devam ediyor. MasterChef Dilara kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef Dilara’nın biyografisi, burcu, boyu ve mesleği hakkında merak edilenler haberimizde.

MasterChef Dilara’nın Biyografisi

MasterChef Dilara’nın tam adı Dilara Başaran’dır. 1997 yılında İstanbul’da doğan Dilara, Turizm Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Ardından Turizm Otel İşletmeciliği bölümünü bitirdi.

Dilara, 15 yaşında sektöre stajyer olarak girdi. İstanbul’un en iyi otellerinden birinde aşçılık mesleğine başladı. 7-8 yıldır bu mesleği sürdüren Dilara, Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve yurtdışında tanınmış otel ve restoranlarda çalıştı.

Dilara, aynı zamanda emlak sektöründe faaliyet gösteren ailesine de destek oluyor. Ailesinin yanında büyüyen Dilara, aile bağlarına çok önem veriyor.

MasterChef Dilara’nın Başarıları

MasterChef Türkiye’ye katılan Dilara, yarışmada gösterdiği başarı ve hırsıyla dikkat çekiyor. Yaptığı yemeklerle hem jüri üyelerinden hem de izleyicilerden övgü alan Dilara, finale kalmak için mücadele ediyor.

Dilara, yarışmada kimi zaman kaşık alarak dokunulmazlığı kazanıyor, kimi zaman da eleme potasına giriyor. Ancak her durumda pes etmeyen ve kendini geliştiren Dilara, yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olarak görülüyor.

Dilara, yarışmada yaptığı yemeklerle hem Türk hem de dünya mutfağından lezzetler sunuyor.

MasterChef Dilara’nın Kişisel Bilgileri

MasterChef Dilara, 24 yaşında ve İstanbul doğumludur. Burcu Aslan’dır. Boyu 1.65 metredir. Saç rengi kahverengi, göz rengi mavidir. Hobileri arasında yemek yapmak, seyahat etmek, spor yapmak ve müzik dinlemek vardır. Hayvansever bir kişiliğe sahiptir. En sevdiği yemekler arasında mantı, lahmacun ve sushi vardır. En sevdiği renkler ise mavi, yeşil ve sarıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'na Eczacıbaşı Dynavit galibiyetle başladı

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'na Eczacıbaşı Dynavit galibiyetle başladı