Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin 'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül 300 Bin Liralık Tazminat Davasını Kaybetti

'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül 300 Bin Liralık Tazminat Davasını Kaybetti

Ferman Akgül, Redd Grubu üyeleri ve Aylin Aslım'a açtığı manevi tazminat davasını kaybetti. Mahkeme, Akgül'ün kendisini siyasi bir oluşumun içindeymiş gibi gösterdiği iddiasını reddetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül 300 Bin Liralık Tazminat Davasını Kaybetti
KAYNAK: ANKA

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada 'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül, kendisini siyasi bir oluşumun içindeymiş gibi göstererek lince maruz bıraktıkları iddiasıyla Redd Grubu’nun üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile sanatçı Aylin Aslım’a açtığı 300 bin liralık manevi tazminat davasını kaybetti. Akgül'ün bu iddiası mahkeme tarafından reddedildi.

Redd Grubu Üyeleri ve Aylin Aslım'ın Açıklamaları

Redd Grubu üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile sanatçı Aylin Aslım, Ferman Akgül'ün kendilerini hedef alan paylaşımlarının ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini belirterek davayı kazandı.

F1D5C634 E242 42E9 Ba6D 9715F7Ab9Dc6 W

Ferman Akgül'ün Avukatından Açıklama

Ferman Akgül'ün avukatı Ufuk Kök, müvekkilinin sanatçı kimliğini ön planda tuttuğunu ve hiçbir siyasi oluşumun içinde yer almadığını vurgulayarak, müvekkilinin özel hayatının ihlal edildiğini ve huzurunun bozulduğunu belirtti. Ancak mahkeme, Akgül'ün iddialarını kabul etmedi.

Mahkemenin Kararı

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, Ferman Akgül'ün açtığı davanın reddine karar verdi. Karar gerekçesi daha sonra açıklanacak.

"Sanatçının Eleştirilere Tahammül Etmesi Gerekir"

Redd Grubu üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru'nun avukatları, Ferman Akgül'ün sanatçı olarak ağır eleştirilere tahammül etmesi gerektiğini ve yaptıkları paylaşımların ifade özgürlüğü kapsamında olduğunu savundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yasemin Allen’in Sevgilisi FBI'danmış

Yasemin Allen’in Sevgilisi FBI'danmış