Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Kadir Doğulu'nun Şirketi İflas Mı Etti? Çalışanlar Dava Hazırlığında

Kadir Doğulu'nun Şirketi İflas Mı Etti? Çalışanlar Dava Hazırlığında

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun yapım şirketi Alim Yapım, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapandı. Maaşlarını alamayan çalışanlar ise dava açmaya hazırlanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadir Doğulu'nun Şirketi İflas Mı Etti? Çalışanlar Dava Hazırlığında
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül'ün desteğiyle kurduğu yapım şirketi Alim Yapım’ın kapısına kilit vurdu. Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden şirket, faaliyetlerine ara verdi. Maaşlarını alamayan çalışanların dava açma hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Alim Yapım Kapandı: Çalışanlar Mağdur

Alim Yapım, ünlü oyuncuların rol aldığı projelerle adından söz ettiren bir yapım şirketiydi. Ancak ekonomik kriz, şirketi derinden etkiledi ve son olarak "Aşkın Pusulası" dizisinin çekimlerine ara verildi. Şirket, 3 aydır çalışanlarına maaş ödeyemiyor ve ofisin tamamen boşaltılması kararlaştırıldı.

Kadir Doğulu'nun Açıklaması

Kadir Doğulu, şirketin ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiğini ve bu sebeple 3 aylık bir süre için faaliyetlere ara verdiklerini açıkladı. Ancak çalışanlar bu süreçte mağdur oldu ve dava açmak için hazırlıklara başladı.

Bebek Heyecanı Arasında Gelen İflas Haberi

Kadir Doğulu'nun şirketi Alim Yapım’ın iflas haberi, oyuncunun eşi Neslihan Atagül ile birlikte bebek heyecanı yaşadığı bu dönemde magazin gündemine bomba gibi düştü. Çalışanlar ise haklarını aramak için yasal yollara başvuracaklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa Osmangazi'de mahkemeden satılık 3.041 m² arsa

Bursa Osmangazi'de mahkemeden satılık 3.041 m² arsa