Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Hafsanur Sancaktutan'dan kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu

Hafsanur Sancaktutan'dan kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu

Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği Leyla karakteriyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gündem oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hafsanur Sancaktutan'dan kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu

Türkiye'nin sevilen genç oyuncularından Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla üzücü bir haberle gündeme geldi. Ünlü oyuncu, Covid-19'a yakalandığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından kedisiyle olan karesini paylaştı. Sancaktutan, paylaşıma ise "Dördüncü covid oluşumuzu andık" notunu düştü.

Hafsanur Sancaktutan

Hafsanur Sancaktutan kimdir?

20 Mart 2000 yılında dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan, İstanbul doğumludur. Aslen Rizeli olan ünlü isim, tiyatroya ilgilidir. 2018 yılında yayınlanan 'Gülperi' dizisinde ekranlara ilk kez adım atan Sancaktutan, yaptığı başarılı tiyatro oyunları ile birçok ödülün sahibi olmuştur. Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakteri ile hafızalara kazınan ünlü isim, son olarak Son Yaz dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştı. Hafsanur Sancaktutan'ın son projesi Disney Plus ekranlarında yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizi olmuştur. Bu projede başrolleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaşmıştır.

Hafsanur 1

Rol Aldığı Diziler

Ya Çok Seversen / Leyla (2023): Genç oyuncu, bu dizideki performansıyla dikkat çekmiştir.

Dünyayla Benim Aramda (2022): Disney Plus ekranlarında yayınlanan bu dizide başrolleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaşmıştır.

Son Yaz / Yağmur (2020): 2020 yılında büyük beğeni toplayan "Son Yaz" dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştır.

Aşk Ağlatır / Ada Meryem (2019): Ada Meryem karakteriyle geniş kitlelere ulaşmış ve beğeni toplamıştır.

Gülperi / Fidan (2018): Oyuncunun televizyondaki kariyerine başladığı "Gülperi" dizisinde Fidan karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'den İsrail'e Yardım İddiası! Şok Olacaksınız!

Türkiye'den İsrail'e Yardım İddiası! Şok Olacaksınız!