Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Fenomen Muhammet Bettaş Kuzeninin Eniştesi Tarafından İst*smar Edildiğini Ortaya Çıkardı

Fenomen Muhammet Bettaş Kuzeninin Eniştesi Tarafından İst*smar Edildiğini Ortaya Çıkardı

Fenomen Muhammet Bettaş, 17 yaşındaki kuzeninin 3 yıldır kendisinden 45 yaş büyük eniştesi tarafından istismar edildiğini ortaya çıkardı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenomen Muhammet Bettaş Kuzeninin Eniştesi Tarafından İst*smar Edildiğini Ortaya Çıkardı
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenomen Muhammet Bettaş, 17 yaşındaki kuzeninin 3 yıldır kendisinden 45 yaş büyük eniştesi tarafından istismar edildiğini ortaya çıkardı. Eniştesinin istismarı itiraf ettiği ses kaydını yayınlayan fenomen "Kuzenim şikayetçi oldu ama adam gözaltına alınıp serbest kaldı. Umarım bu olay yayılır ve o adam sokağa bile çıkamaz" diyerek takipçilerinden yardım istedi. Instagram'da 300 binden fazla takipçisi bulunan genç fenomen Muhammet Bettaş, kuzeninin yaşadığı istismara isyan etti.

Kuzenin İstismarı Sinir Krizi ile Ortaya Çıktı

"Kuzenimin sinir krizi geçirmesiyle istismar ortaya çıktı" ifadelerini kullanan Bettaş, kuzeninin eniştesi tarafından istismar edildiğini anlattı. Genç kızın 14 yaşındayken istismara maruz kaldığını ve durumun iş arkadaşları tarafından fark edildiğini belirtti. Polise başvurulmasıyla olayın gün yüzüne çıktığını dile getirdi.

Enişte Kuzeni Evine Götürüp Gece İstismar Etmiş

Bettaş, eniştenin kuzeni eve götürüp gece istismar ettiğini ifade etti. Dayısının sinirlenmesi sonucu yaşanan olayın ardından eniştenin kuzeni istismar etmeye başladığını anlattı. Eniştenin, kızı ayarttığını iddia etmesine şaşırdığını ve ses kayıtlarının bu iddiaları çürüttüğünü belirtti.

Ses Kayıtlarını İfşa Etti

Genç kıza yaşananları kimseye söylememesi için ikna etmeye çalışan eniştenin ses kayıtlarını yayınlayan Bettaş, elimizdeki kanıtlara rağmen adaletin ne şekilde işleyeceğini bilmediklerini dile getirdi. Adaletin yerini bulması ve kuzenin bu travmayı atlatması dileğinde bulundu. Umarım bu olayın duyulmasıyla adaletin tecelli edeceğini ve eniştenin cezasını çekeceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Orta Sahada Mutluluğa Çok Yaklaştı: Bugün Saat 15.30'da İstanbul’da

Fenerbahçe Orta Sahada Mutluluğa Çok Yaklaştı: Bugün Saat 15.30'da İstanbul’da