Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Fazıl Say'dan Erdoğan'a övgü

Fazıl Say'dan Erdoğan'a övgü

Ünlü piyanist Fazıl Say, "Dünya barışını korumak için elinden geleni yapan liderler arasında en önde gelen isimlerden biri Erdoğan" ifadelerini kullandı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fazıl Say'dan Erdoğan'a övgü
MUHABİR: Süleyman Gezici

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetinin izlediği Filistin politikası, farklı siyasi kimliklere sahip birçok kişi tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildi. Ünlü piyanist Fazıl Say, "Dünya barışını korumak için elinden geleni yapan liderlerden biri Erdoğan" ifadelerini kullandı.

CHP üyesi Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında Başkan Erdoğan'ın ve hükümetin çizdiği yolu destekleyerek "İktidar, olaylara sağduyu ile yaklaşıyor" dedi. CHP yanlısı gazeteci Murat Yetkin ise "Eğer İsrail barış istiyorsa, kulaklarını Biden yerine Erdoğan'a çevirmeli" şeklinde bir yazı kaleme aldı. Ünlü jeolog Prof. Dr. Celal Şengör de "Bu savaş sürecinde en mantıklı açıklamayı Başkan Erdoğan yaptı" diye konuştu. Bu şekilde, farklı siyasi görüşlere sahip kişiler, Başkan Erdoğan ve hükümetinin Filistin politikasını olumlu bir şekilde değerlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD ikinci uçak gemisini Doğu Akdeniz'e yolladı

ABD ikinci uçak gemisini Doğu Akdeniz'e yolladı