Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Ece Seçkin: Yedi ay işkence çektim

Ece Seçkin: Yedi ay işkence çektim

Şarkıcı Ece Seçkin, yaşadığı sağlık sorunu hakkında "Yaklaşık yedi aylık bir süre boyunca zorlu bir dönem geçirdim" şeklinde olduğunu ifade etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ece Seçkin: Yedi ay işkence çektim
KAYNAK: Haber Merkezi

Ece Seçkin, uzun bir süre boyunca yaşadığı sağlık sorunu hakkında açıklamalar yaptı.  Ünlü şarkıcı, "İdiyopatik kronik alerji, yani sebebi bilinmeyen, tanısı konulamayan bir rahatsızlık geçirdim. Bu rahatsızlık yaklaşık iki yıl boyunca devam etti. Tanısı zor olduğu için doğru tedaviye başlamak biraz zaman aldı. Ancak doktorumun teşhisi ve doğru tedaviyle hayatım kolaylaştı. Yaklaşık yedi ay boyunca çok zorlu bir süreç yaşadım. Ancak sonrasında doğru tedaviyle durumu düzelttik. Son iki aydır ciddi ataklar yaşamıyorum. Bu süreçte dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten sabırla atlattık gibi görünüyor" dedi.

"ŞU AN HER ŞEY YOLUNDA"

Seçkin, hastalık dönemini sosyal medyada paylaşmadığını ve bu süreçte yaşadığı zorlukları içinde tuttuğunu belirtti. "Hasta olduğunuzda insan olarak zayıf bir tarafınız olduğunu düşünüyorsunuz ve bu nedenle paylaşmamayı tercih ediyorsunuz. Ancak şimdi düşünüyorum da, belki paylaşsaydım daha hızlı toparlayabilirdim. Sonradan anlatmaya başladım ve herkesin verdiği destek sayesinde daha hızlı iyileştim. Şu an her şey yolunda, atlattık diyebilirim." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu hafta borsada dev halka arzlar

Bu hafta borsada dev halka arzlar