Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Dilan Polat Engin Polat ve 30 Kişi Gözaltında

Dilan Polat Engin Polat ve 30 Kişi Gözaltında

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Engin Polat ile eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İşte detaylar

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat Engin Polat ve 30 Kişi Gözaltında

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Engin Polat ile eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Dilan Polat ve Engin Polat Gözaltına mı alındı ?

Bir süredir kamuoyunu meşgul eden ve kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ile Engin Polat’ın, kısa süre önce İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.

Kaç kişi gözaltına alındı?

Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ile birlikte toplam 30 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor...

Dilan Polat ve Engin Polat neden tutuklandı ?

Ağırel, X hesabından yaptığı paylaşımda, çiftin gözaltı nedenini öğrendiğini belirterek, “Polat ailesinin acil şekilde gözaltına alınmasının nedenini öğrendim. MASAK raporu daha hazırlanmamış. Hali hazırda Savcılık birden fazla Masak raporu bekliyor. Buna rağmen neden gözaltı yapıldığını sorduğumda ise aldığım cevap, Kayıtlı mernis adreslerin güncellenmesi, güncellenen adreslerin oturum olmayan boş adreslere taşınması ve kaçmaya hazırlandıkları yönündeki tespitler neden olmuş” ifadelerini kullandı.

Screenshot_20231101_080249_InstagramŞüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Getirildi: İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekiplerce yakalanan şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Şirketlerde Arama ve Dijital Materyallere El Koyma: Geçtiğimiz günlerde şüphelilere ait 15 şirkette arama ve dijital materyallere el koyma işlemleri gerçekleştirilmişti.

Dilan ve Engin Polat Soruşturmasında Yeni Gelişmeler: Gözaltına Alınanlar ve İddialar

Kara para aklama iddialarıyla bir süredir gündemde olan Dilan ve Engin Polat çifti, İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Çiftin, sahte fatura yöntemiyle elde ettikleri 200 milyon lirayı aile şirketlerine transfer ederek çok sayıda gayrimenkul ile araç aldıkları belirlendi.

Gözaltına Alınanların Sağlık Durumu ve İstekleri

“Burası cildime iyi gelmiyor.” diyen Dilan Polat’ın polislerden vitamin istediği öğrenildi. Gözaltındaki Engin Polat’ın anneannesi Zehra Yılmaz, sağlık sorunları göz önünde bulundurularak serbest bırakıldı.

Avukat Haydar Enes Çetinkaya’nın Durumu

Avukat Haydar Enes Çetinkaya da bugün gözaltına alınırken çiftin ev ve iş yerlerindeki araçlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

Araçların Durumu

Polat çifti hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ev ve iş yerlerindeki 14 araç, çekicilere yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Soruşturmanın Detayları

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında başlattığı soruşturma ise sürüyor. Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyaller ve defterlere el konulan Polat çitinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından ön inceleme raporu hazırlandı.

Zanlıların Emniyetteki İşlemleri Devam Ediyor

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak için takipte kalın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın Yıldızı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi

Galatasaray'ın Yıldızı Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşka geldi