Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Dilan Polat davası: Rüşvet verdiler kaçıyorlar

Dilan Polat davası: Rüşvet verdiler kaçıyorlar

MASAK tarafından hazırlanan raporun ardından "kara para aklama" ve "vergi kaçırma" iddialarıyla gündeme gelen Polat çifti, mal varlıklarına el konulmasının yanı sıra yurt dışına çıkış yasağı getirilmesi sonrası gündemde yer aldı. Cüneyt Özdemir sitem ederken, Alican Uludağ “İşlemler geciktikçe kaçma ihtimalleri artıyor” diye uyardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat davası: Rüşvet verdiler kaçıyorlar

MASAK tarafından hazırlanan raporun ardından "kara para aklama" ve "vergi kaçırma" iddialarıyla gündeme gelen Polat çifti, mal varlıklarına el konulmasının yanı sıra yurt dışına çıkış yasağı getirilmesi sonrası gündemde yer aldı. Bu gelişmelerin ardından Dilan Polat, sosyal medya hesabı olan Instagram'ı kapattı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Dilan Polat çifti hakkında henüz isim vermeden, "Rüşvet verdiler ve kaçıyorlar" şeklinde bir sitem içeren bir paylaşımda bulundu. Aynı konuya dikkat çeken gazeteci Alican Uludağ ise, "Dilan Polat ve eşi hakkında şuan yurt dışı çıkış yasağı var. Emniyetin onları 7/24 izlediğini düşünüyorum. Ancak gözaltı vs yapılması için dosyasının Çağlayan Adliyesinden Anadolu Adliyesine gönderilmesi gerekiyor. İşlemler geciktikçe kaçma ve delil karartma ihtimalleri artıyor" şeklinde bir uyarıda bulundu.

WhatsApp Image 2023-10-22 at 16.26.31

WhatsApp Image 2023-10-22 at 16.27.52

Konu hakkında detaylar ve resmi açıklamaların takibi devam etmektedir.

polatlar

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Geleneksel lezzete modern sağlık dokunuşu

Geleneksel lezzete modern sağlık dokunuşu