Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Didem Soydan 52 Bin Kişiye Bakın Naptı!

Didem Soydan 52 Bin Kişiye Bakın Naptı!

Ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Didem Soydan 52 Bin Kişiye Bakın Naptı!
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Soydan, bir takipçisinin yorumuna verdiği yanıtta, toplamda 52 bin kişiyi engellediğini belirtti.Didem Soydan 52 Bin Kişiye Bakın Naptı!

Didem Soydan’ın Sosyal Medya Temizliği

Didem Soydan, Instagram hesabından paylaştığı bir video ile takipçilerinin dikkatini çekti. Bir takipçisinin “Didem Hanım gerzeklerin neslini tüketmişsiniz, eleştiren güruh ortada yok. Elinize sağlık” yorumuna yanıt veren Soydan, “Çok uğraştık, sonunda bir minik meyvesini alıyoruz. Dünyada toplamda 52 bine yakın hesap engelleyen tek isim olduğumu biliyorum.” ifadelerini kullandı. Soydan, bu durumu “temizledik cühelaları” şeklinde nitelendirdi.

Soydan’ın bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı buldu. Kendisi, bu durumu “Millet o rakamı satın alıyor takipçi çoğaltmak için, biz gitsinler diye üstüne para vereceğiz neredeyse. Ama temizledik cühelaları.” şeklinde açıkladı.Didem Soydan 52 Bin Kişiye Bakın Naptı!

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan, geçtiğimiz aylarda Melis İşiten’in Youtube kanalına konuk olmuş ve eski bir sevgilisine hâlâ aşık olduğunu itiraf etmişti. Bu kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyen Soydan, izleyenleri şaşırtmıştı. Bu açıklamaların ardından sosyal medya kullanıcıları, Soydan’ın bahsettiği kişinin 2014-2016 arasında aşk yaşadığı müzisyen Can Bonomo olduğunu öne sürmüştü. Ancak Soydan, bu iddialar üzerine bir açıklama yaparak, bahsettiği kişinin Türkiye’de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan biri olduğunu belirtmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiyenin yatacağı tarih belli oldu

Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiyenin yatacağı tarih belli oldu