Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Çiğdem Tunç ve Mehmet Ali Erbil Ayrılığının Ardındaki Gerçekler Ortaya Çıktı

Çiğdem Tunç ve Mehmet Ali Erbil Ayrılığının Ardındaki Gerçekler Ortaya Çıktı

Çiğdem Tunç, son olarak ‘Tövbeler Olsun’ dizisinde rol alırken, bir dönem Mehmet Ali Erbil ile olan ilişkisiyle gündeme damga vurmuştu. Tunç, katıldığı bir programda Erbil ile neden ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çiğdem Tunç ve Mehmet Ali Erbil Ayrılığının Ardındaki Gerçekler Ortaya Çıktı
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Çiğdem Tunç, son olarak ‘Tövbeler Olsun’ dizisinde rol alırken, bir dönem Mehmet Ali Erbil ile olan ilişkisiyle gündeme damga vurmuştu. Tunç, katıldığı bir programda Erbil ile neden ayrıldığını açıkladı.

Çiğdem Tunç Kimdir?

Çiğdem Tunç, 1980’li yıllarda ‘Renkli Dünya’ filmi ile sinema kariyerine başladı. Mehmet Ali Erbil ile birlikte olduğu dönemlerde eğlence dünyasının adeta bir yıldızı haline geldi.

Çiğdem Tunç ve Mehmet Ali Erbil İlişkisi

Çiğdem Tunç, Mehmet Ali Erbil ile bir dönem damga vurdu. İkili, Türkiye’yi salladıkları bir çalışma hayatı yaşadılar. Ancak Tunç, evlendiği için bir adım geri atmaya karar verdi ve bu süre zarfında Erbil’e tek başına projeler geldi.

Çiğdem Tunç’tan Mehmet Ali Erbil İtirafı

Tunç, canlı yayında Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını itiraf etti. Kendiliğinden olan bu ayrılığa rağmen, Tunç, Erbil’in hala hayatındaki en kıymetli insanlardan biri olduğunu belirtti.

Çiğdem Tunç: “Pandemide Evi Kaybettim”

Çiğdem Tunç, pandemi sürecinde maddi zorluklar yaşadığını ve evini nakde çevirmek zorunda kaldığını belirtti. Kendi hayatını ve geçmişini çöp olarak görmeyi reddeden Tunç, gerçek bir sanatçının bu kadar acı çekmemesi gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tepki: "Emeklilerin Oyuna Talibim"

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tepki: "Emeklilerin Oyuna Talibim"